Gigi Becali, de la extaz la agonie: Ce a aflat, după ce a crezut că a dat o mare lovitură CFR-ului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Finanţatorul FCSB-ului a anunţat, cu surle şi trâmbiţe, o achiziţie de marcă pentru formaţia sa. La scurt timp însă, rivalii din Gruia au venit, la rândul lor, cu o veste-bombă. Una neplăcută pentru latifundiarul din Pipera.

Noul sezon fotbalistic a început în România, însă, ca de obicei, mutările spectaculoase se fac, după startul campionatului. 

Acum, în aceeaşi zi, FCSB şi CFR Cluj, care se bat la titlu, au anunţat două transferuri importante. Mai întâi, Gigi Becali a confirmat pentru „Fanatik“ că l-a luat pe brazilianul Vinicius, cel care, în ultimele sezoane, a fost cel mai important om din apărarea clujenilor. Vinicius (36 de ani) a evoluat în Gruia, între 2017 şi 2021, cucerind şase trofee cu CFR! La finalul stagiunii trecute însă, clujenii au luat hotărârea că Vinicius poate pleca, după ce şi-a încheiat contractul.

„Da, este adevărat, mâine vine Vinicius. Ne-am înţeles de ceva timp cu el, o să joace fundaş central împreună cu Alexandru Cretu. Cine să joace acolo dacă nu Creţu cu Vinicius?“, a declarat Becali, triumfător, pentru „Fanatik“.

Budescu merge lângă Alibec!

La scurt timp după acest anunţ, CFR a contraatacat, dezvăluind că e pe cale să refacă perechea Alibec - Budescu în Gruia! Vorbim despre cei doi jucători care au făcut furori, la Astra, contribuind la titlul câştigat, în 2016. Ulterior, cei doi au trecut şi pe la FCSB, iar Budescu era dorit înapoi acolo, în această vară, după ce şi-a încheiat aventura în Arabia Saudită, la Damak.

„Budescu, în proporţie de 80%, vine să semneze cu noi, săptămâna aceasta. Ni-l dorim foarte tare! Sper să-şi rezolve problemele cu arabii şi să vină să refacă perechea cea mai tare din Liga 1, Budescu – Alibec. Sunt convins că Şumudică va scoate maximum din aceşti doi jucători atât de talentaţi. Sunt foarte mulţumit de Şumi, e un antrenor inteligent, are acel ceva prin care tot vestiarul e trup şi suflet cu el“, a explicat finanţatorul CFR-ului, Nelu Varga, pentru „Fanatik“.

CFR Cluj a rezolvat, săptămâna trecută, aducerea lui Denis Alibec, acesta revenind sub comanda lui Marius Şumudică, antrenor cu care a colaborat mereu foarte bine.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite