Gigi Becali, „educat“, în direct, la TV: „Aşa să vorbiţi la dumneavoastră în sufragerie“. Moderatorul l-a pus la punct şi i-a închis telefonul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Stelei a fost sunat după remiza roş-albaştrilor la Zurich şi a început să vorbească pe un ton sfidător pentru a-i ironiza pe cei care au remarcat un alt joc slab al bucureştenilor. Când îşi luase avânt, latifundiarul s-a trezit scos din emisiune.

Gigi Becali s-a obişnuit cu atitudinea umilă a moderatorilor TV, 99% dintre aceştia fiind dispuşi să tolereze derapajele verable ale finanţatorului Stelei doar pentru a-l avea în emisiune. 

Joi seara însă, Vali Moraru de la Digi Sport a demonstrat că există şi excepţie de la regulă şi că mai sunt şi oameni care ştiu ce înseamnă coloană vertebrală şi respect. După ce a spus o serie de aberaţii la sport.ro, cea mai mare fiind că „Steaua e cea mai bună din grupa ei din Liga Europa“, în condiţiile în care bucureştenii sunt pe ultimul loc, fără nicio victorie, Gigi Becali a intrat la Digi Sport.

Până să vorbească, latifundiarul a auzit cum cei prezenţi în studio, adică Radu Paraschivescu şi Ilie Dumitrescu au analizat jocul slab făcut de Steaua la Zurich. Nefiind de acord cu aceştia, Becali a început, mai întâi, să-i ironizeze subtil. „O să batem în următoarele două meciuri şi o să ne calificăm. Să-l invitaţi pe domnul Paraschivescu şi la ultimul meci cu Villarreal şi, după meci, să-i daţi cuvântul“, a spus Becali.

Apoi, s-a lansat într-o tiradă despre cât de priceput e el la fotbal şi ce afaceri geniale a făcut în acest sport, dovadă cea mai bună fiind vânzarea lui Stanciu la Anderlecht pentru 9,8 milioane de euro. Concluzia patronului Stelei? „Ciocu' mic! Deocamdată, vorbeşte Becali“.

Latifundiarul n-a apucat însă să mai zică vreo frază, fiindcă a primit o replică pe măsură din partea lui Vali Moraru: „Cu ciocu' mic să vorbiţi la dumneavoastră în sufragerie! Noapte bună!“. Iar apoi lui Becali i s-a închis telefonul şi emisiunea a intrat într-o pauză publicitară.

Cum a ajuns Gigi Becali să se teamă de Dumnezeu. Episodul şocant care i-a schimbat viaţa

VIDEO Dublă reuşită de Stanciu la Anderlecht şi un gol minunat la Fenerbahce cu United 

Reacţii după FC Zurich - Steaua

Gigi Becali (finanţator Steaua): Am văzut atitudine, asta cu siguranţă. Cred ca Zurich va face surprize în continuare, o sa vedeţi. La calificare, şansele sunt cele pe care le-am avut şi până acum. Trebuie să batem cu turcii şi să batem şi cu Villarreal.

Golubovici a avut două ocazii de a marca, a dat pasă la adversari...Nu vreau să spun mai multe pentru că nu vreau să-l supăr pe băiat. Dar o să-i spun lui Reghe să jucăm cu Tudorie, fiindcă e puştiul nostru. Nu vreau să se supere pe mine, dar Golubovici e prea slab. Păi Tudorie, de când a intrat, a făcut mai multe pentru echipă. Nici n-are rost să mai vorbim. Ce încredere să aibă echipa când ai aşa atacant (n.r. - Golubovici)? 

Boldrin şi De Amorim mi se par puţin obosiţi. Nici Popa n-a fost el. Dar, una peste alta, sunt mulţumit de joc. Eu am încredere în echipa asta, o să vedeţi din iarnă. Nu iau jucători din afară, ce, nu există oameni buni în ţară? Uitaţi-vă la Viitorul. Cred că o să mai iau 3-4 jucători. 

Laurenţiu Reghecampf (antrenor Steaua): Mă nemulţumeşte rezultatul, dar jocul a fost destul de bun. Am avut ocazii. Trebuia să marcăm. Mergem mai departe, încercăm să câştigăm meciul de acasă. Nu era surpriză folosirea lui De Amorim atacant. Am avut o discuţie cu patronul să joace De Amorim, am încercat la antrenamente, dar astăzi am stabilit să jucăm cu Golubovici. Din păcate, n-am marcat. Cred că nu trebuie să mai facem socoteli. Trebuie să câştigăm meciul de acasă cu Osmanlispor şi vedem. Nimeni nu s-a gândit că Osmanlispor putea câstiga la Villarreal. Noi nu marcăm goluri, avem o problemă, dar n-avem ce face. Asta e situaţia. Încercăm cu Osmanlispor să jucăm mai ofensiv, să marcăm. Avem multe metode să-i motivăm pe jucători, dar până la meciul cu Osmanlispor mai e mult. Ne gândim la meciul cu Viitorul.

William De Amorim (mijlocaş Steaua): Am ratat o ocazie mare în prima repriză, asta e. Se întâmplă şi la jucători mai mari şi am păţit-o eu astăzi. Mergem înainte, n-am ce să fac. Eu zic că în acest meci am jucat mai bine decât ei, dar nu întotdeauna câştigă echipa mai bună. Eu zic că trebuie să luptăm până la final, dacă mai avem şanse.

Adi Popa (mijlocaş Steaua): Nu ne mulţumeşte rezultatul, n-am fost lucizi în faţa porţii, n-am fost pragmatici. Asta s-a văzut, dacă eram mai pragmatici altul era rezultatul. Ne-am diminuat şansele, vom lupta cât timp mai sunt şanse! Ce să facem, să nu ne mai prezentăm? Jucăm! Vedem până la capăt ce se întâmplă, dăm totul şi sperăm în continuare la calificare. Nu ştiu de ce nu dăm goluri, asta nu trebuie să mă întrebaţi pe mine. Nu vreau să discut de transferuri până la vară, nu mă gândesc la plecare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite