Gigi Becali e disperat să facă rost de bani

„În curând, lui Gigi Becali îi vor intra în conturi 15 milioane de euro. Nu vă spun de unde, dar ştiu sigur. O parte importantă va fi folosită pentru transferuri”, anunţa Ioan Becali în urmă cu două săptămâni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Timpul a trecut, însă haosul domneşte în continuare în Ghencea. Patronul nu i-a arătat încă lui Victor Piţurcă dovada că dispune de banii necesari pentru a asigura bugetul clubului din noul sezon, astfel că fostul selecţioner nu a semnat încă contractul cu Steaua. Şi asta în condiţiile în care astăzi are loc vizita medicală, iar luni este programată reunirea lotului.

Latifundiarul din Pipera era convins că va reuşi să vândă terenuri în valoare de 10 milioane de euro în această săptămână, însă afacerea a căzut în ultima clipă. Din această cauză, Gigi Becali e acum disperat să facă rost de bani, pentru a nu-l pierde pe Victor Piţurcă. Drept urmare, latifundiarul speră să finalizeze în aceste zile transferul lui Ovidiu Petre la Al-Nasr, mijlocaşul având şi o adresă oficială în care este specificat că e liber să plece în schimbul a 1,5 milioane de euro. O altă sursă de venit pentru Gigi Becali este şi patronul Unirii Urziceni, Mitică Bucşaru, care trebuie să-i restituie urgent două milioane de euro, parte a datoriei pe care o are faţă de el.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările