Gigi Becali, devastat: „Oamenii din România nu mai au caracter, au înnebunit! Securitatea face ceva“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul FCSB şi-a găsit cu greu cuvintele după ce Răzvan Burleanu l-a zdrobit pe Ionuţ Lupescu în alegerile de astăzi, scor 168-78.

Răzvan Burleanu a dat o a doua lovitură uriaşă în decurs de patru ani. În 2014, a venit de nicăieri şi a ajuns şeful fotbalului românesc, iar astăzi l-a învins, fără emoţii, pe candidatul Generaţiei de Aur.

Burleanu a fost susţinut puternic şi zgomotos, pe toată durata campaniei, şi de Gigi Becali. Acesta a tot spus că va avea o contribuţie decisivă la schimbarea şefului FRF din funcţie. După ce a aflat rezultatul alegerilor, latifundiarul din Pipera a avut o intervenţie la Digi Sport în care cu greu şi-a găsit cuvintele.

Ce a spus Gigi Becali?

*Eu vă mărturisesc că niciodată în viaţa mea n-am fost aşa de debusolat, nici în alegerile politice, nici în toate. Am ajuns la concluzia că, la 60 de ani, ori sunt aerian şi nu sunt cu picioarele pe pământul României, ori oamenii au înnebunit şi nu mai au caracter, ori, probabil, Securitatea face ceva. Nu ştiu ce răspuns să vă dau, nu ştiu. Numai că sunt mâhnit. Nu că putea Lupescu să dea munţii peste cap, aici trebuie să ai bani. Şi bani nu aveai chiar aşa mulţi.

*Numai că, atâta timp cât vine Hagi, Lucescu, Ferguson, Prunea, toată Generaţia de Aur, toată floarea fotbalului şi altele, vine şi spune, domn'le, Lupescu!... Nu se ştie dacă Dragnea a zis, poate a zis invers...Am auzit ultimul lucru, că s-ar fi împăcat cu Dâncu, el e un şarpe care are putere mare în România, au putere şefii, aşa e în România, care stau la umbră prin fel de fel de tufişuri şi vin şi bagă venin în societatea românească din toate încheieturile ei, peste toţi.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite