Gigi Becali, declaraţie şocantă despre Anamaria Prodan: „În locul lui Alexa, o luam de păr şi tăvăleam!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali

Patronul celor de la FCSB a fost oripilat după ce a văzut imaginile în care soţia lui Reghecampf i-a aplicat un pumn antrenorului de la Astra.

Scandalul în care Dan Alexa, presupusul amant al Anamariei Prodan, a fost bătut, fără milă, de aceasta continuă să provoace valuri în fotbalul românesc!

În acest moment, filmarea celor de la sport.ro se apropie de un milion de vizualizări pe Youtube şi naşte reacţii controversate şi amuzante din toate direcţiile. Totuşi, într-o intervenţie la Antena 3, Gigi Becali a reuşit să facă o serie de afirmaţii jenante, amplificând mizeria din acest caz.

Ce a spus Gigi Becali?

*Mai trebuie cuvinte când vezi aşa? Mai poţi să zici ceva când o femeie îi mută capul din loc aşa unui bărbat? E puternică. Femeile sunt egale cu bărbaţii. Ce să mai comentez? Aşa ceva nu mi-a fost dat să văd în viaţa vieţilor mele. Eu văd că o femeie bate un bărbat şi asta comentez, celealte bârfe nu pot să le comentez (n.r. – aluzie la faptul că există o relaţie amoroasă între cei doi).

*E nevasta prietenului meu (n.r. – Anamaria Prodan e căsătorită cu Laurenţiu Reghecampf), nu pot să inventez aşa ceva. Ca bărbat comentez, la modul general. 

*Cum, femeie, să baţi un bărbat? Şi tu, bărbat, să stai în loc, să nu o iei de păr şi să tăvăleşti cu ea pe jos. E de apreciat cum a reacţionat. Eu dacă eram, o luam de păr o tăvăleam şi o şi tundeam.

VEZI CUM ALEXA A FOST BĂTUT DE ANAMARIA PRODAN

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite