Gigi Becali, criză de nervi la televizor: A făcut praf CFR-ul după câştigarea titlului, lansând acuze grave

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali, furios din cauza modului în care CFR a câştigat campionatul
Gigi Becali, furios din cauza modului în care CFR a câştigat campionatul

Patronul FCSB s-a tot lăudat că Dumnezeu îi va oferi calea spre locul 1 în Liga I. Când nu s-a întâmplat acest lucru, a uitat de divinitate şi a trecut la acuze grele la adresa rivalei din Cluj.

La FCSB strategia e clară: Faci Ce Spune Becali! Rezultatul: s-a ratat titlul în Liga I pentru al 7-lea an la rând. Atenţie: asta în condiţiile în care, în această perioadă, formaţia bucureşteană a făcut cele mai mari investiţii în transferuri!

Deocamdată însă, „antrenorul“ Becali s-a specializat în locul 2. Pe care l-a mai obţinut, încă o dată, după CFR Cluj, campioana ultimelor cinci ediţii. Ce-i drept, de această dată, victoria ardelenilor a venit după o etapă în care două ofsaid-uri nesemnalizate, unul în FCSB – Voluntari (2-2) şi altul în CFR Cluj – CS U Craiova (2-1) au contribuit la câştigarea campionatului cu o etapă înainte de final. 

Într-o intervenţie la postul Pro Arena, luni dimineaţă, la emisiunea moderată de Mihai Mironică, Gigi Becali s-a referit exclusiv la aceste greşeli de arbitraj, uitând că CFR a încheiat, totuşi, sezonul regulat la 14 puncte de FCSB! Site-ul sport.ro a oferit, integral, tirada patronului formaţiei din Berceni.

Ce a spus Gigi Becali?

*Du-te, bă, eu nu felicit niciodată hoţia şi minciuna şi nedreptatea, bă. Cum să felicit nedreptatea? Eu felicit ofsaid-urile furate, goluri furate? Niciodată nu felicit eu. Ei au felictat (n.r. - Barcelona a felicitat Real Madrid pentru câştigarea titlului în Spania) pentru că ăia au câştigat pe drept. CFR? Ăia nu sunt oameni pe care să-i feliciţi niciodată.

*Cum să-i feliciţi dacă fac tot felul de mizerii? Juca vreodată Voluntari dacă nu dădeau ei prime? Ce probe să mai dau eu, stau eu să mai dau probe? Nu anchetez eu, să ancheteze instituţiile statului, eu am spus ce ştiu şi ce mi-au spus.

*N-am avut emoţii la meciul CFR-ului (n.r. – cu CS U Craiova), nu mai eram la mâna noastră, aşa că nu prea m-a interesat. Am avut aşteptări din partea Craiovei, dar când am văzut şi golurile... A fost şi golul din ofsaid, a fost ofsaid mare, adică n-am ce să mai zic.

*Au câştigat ei campionatul? Ei au câştigat campionatul prin hoţie, au fost două ofsaid-uri mari. N-au câştigat prin merit, a fost un campionat câştigat cu două ofsaid-uri şi cu un gol pus pe tavă. N-au câştigat campionatul, ei au furat campionatul!

*E minciună ce spune Balaj (n.r. – preşedintele CFR-ului, Cristi Balaj), noi n-am fost mai avantajaţi decât CFR. Toată viaţa ei a fost avantajată CFR de arbitraje. CFR a fost cea mai puternică din România, dar acum nu mai e. Nu mai are putere fotbalistică. Drept dovadă, am fost la un milimetru să jucăm cu ei finala. CFR a fost puternică, dar acum nu mai e puternică.

Liga I, play-off, etapa a 9-a (penultima)

Sâmbătă

Farul – FC Argeş 1-0

Voluntari – FCSB 2-2

Duminică

CFR Cluj – CS U Craiova 2-1

Clasament

1. CFR Cluj 57 de puncte

2. FCSB 53p

3. CS U Craiova 45p

4. Voluntari 32p

5. Farul 32p

6. FC Argeş 27p

*Locul 1 participă în preliminariile Ligii Campionilor, iar locul 2 în preliminariile Conference League.

*Locul 3 va juca baraj cu câştigătoarea barajului dintre locurile 1 şi 2 din play-out pentru un loc în preliminariile Conference League.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite