Gigi Becali: „Iohannis şi Cioloş? Măgarul şi ţânţarul! Mama mi-a zis să votez AUR. Pandemia e bucurie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În primul său interviu televizat, după aproape jumătate de an, latifundiarul din Pipera a înşirat nişte declaraţii bulversante, amestecând politicul, criza sanitară şi religia.

Gigi Becali a tăcut câteva luni, însă, la mijlocul lunii decembrie, a oferit un prim interviu, exclusiv pe teme religioase, pentru site-ul Lumea Credinţei. Atunci, după cum „Adevărul“ a scris aici, patronul FCSB a şi explicat de ce a ieşit din viaţa publică.

Dacă acel interviu dat de Becali n-a avut, totuşi, un impact mediatic foarte puternic, fiind vorbă de declaraţii religioase, în schimb, intervenţia sa la România TV, vineri seară, a şocat, pur şi simplu. Iar asta pentru că, în stilul său caracteristic, omul de afaceri a înşirat o serie de declaraţii cu adevărat bulversante.

Ce a spus Gigi Becali?

*Despre pandemie - Se apropie vremurile de Apoi. Voi vorbi în termeni religioşi. Dracul îşi face mendrele. Ce-l deranjează cel mai tare? Biserica, Sfânta Împărtăşanie şi Crucea. Asta îl arde pe drac.

Oameni de ştiinţă, câştigători de Premiu Nobel, spun că a fost creat virusul. L-au creat oamenii, cu care colaborează dracul. El a interzis Biserica, dar Dumnezeu e mai puternic şi a zis «Îţi dau oprelişte, Nu mai vezi mall-uri, închid barurile unde sunt droguri şi «curvăsăraie», iar Bisericile, pe care le-ai vrut închise, le ţin deschise!». A făcut Dumnezeu minune. Biserica Ortodoxă a spus «Un potir şi o linguriţă la Împărtăşanie» şi nu a zis nimeni nimic! Dracii au încercat, dar nu s-a putut. A zis «Vă las să cutremuraţi corabia puţin». Dar atât!

Bine că nu mai sunt cluburile. La revedere cu «drogangiii», băuturile şi «curvăsăreala». Lumea vine la Biserică. Îţi dai seama ce bucurie a adus pandemia asta? Cea mai mare bucurie a adus asta. Dumnezeu ne va da mai mare bucurie. S-a oprit păcatul, dar a rămas Biserica.

S-a împuţinat dragostea şi fac dracii pandemie şi virusuri! Dacă avem credinţa şi mergem la Biserică, Dumnezeu le va rezolva. Dacă ne interesează să tăiem porci şi să mergem la cluburi, nici pe Dumnezeu nu-l interesează.

*Despre partidul USR-Plus - Singura durere e că a câştigat USR-ul. Dar a fost şi o bucurie că nu a câştigat aşa mult cât se credea pentru că ăştia de la USR au putere drăcească. Partidul are o mică tentă drăcească. Este un partid care e format de draci, cu legalizarea drogurilor. Vorbeam acum câţiva ani de neo-marxişti... Ăştia sunt ei acum. Sunt contra Bisericii. USR este dracul neamului românesc! Este «îndrăcirea» neamului românesc!

*Despre partidul Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) - Îmi zicea mama să votez AUR. Eu habar nu aveam ce este AUR. Mama vorbea cu oamenii din Biserică. Până am aflat eu, a fost târziu. Dar eu le-am dat sediul. Au sediul unde era Partidul Noua Generaţie (n.r- fostul partid al lui Becali). Le-am dat sediul acum doi ani. Nu ştiu dacă au făcut sediul partidului.

Mi-a zis cineva că vrea să facă partidul ăsta, dar am spus că pe mine nu mă mai interesează politica. Şi acum m-am bucurat că a câştigat. De ce ? Să spun de ce. L-am văzut pe preşedintele partidului că a zis «Suntem tineri. Ascultăm şi vrem să căpătăm experienţă». Preşedintele lor a zis clar «Dacă unul pleacă la alt partid, Dumnezeu îl va vedea. Dacă ne trădează, Dumnezeu vede trădarea». Ăla e un om credincios. 

Şi AUR are pe unul pe care voia să-l pună prim ministru. Mi-a plăcut de el, e foarte deştept. El spune ce am spus eu acum ceva timp. Că noi suntem sclavi moderni pentru că miliardarii ne comandă şi facem ce vor ei. Tot ce muncim e pentru ei. Dar eu sunt liber pentru că sunt cu Hristos.

*Despre Klaus Iohannis - Pe Iohannis nu poţi să-l compari cu Băsescu, chiar dacă e de altă religie. E cuminte şi nu face mizerie. Are prestanţă. Când ajunge în străinătate, lumea îl ascultă. Apare la Bruxelles, e mai mare cu un cap ca Macron şi lumea îl ascultă pe el. Macron e pitic şi dacă Iohannis zice trei cuvinte lumea îl ascultă pe el, chiar dacă România e mai mică decât Franţa. Contează prestanţa fizică.

*Despre Dacian Cioloş - L-am cunoscut, e un om de mare calitate. Să mă ierte. M-a impresionat mult, e deştept. Dar când apare lângă Iohannis... Când îi vezi zici că sunt măgarul şi ţânţarul. Sau armăsarul cu mieluşelul. Nu îmi place să zic lucrurile cu jumătăţi de măsură. Când zice ceva, zic! Piticanie zic, pitacanie eşti. Dar ajunge până la umărul lui Iohannis! Ce să votez? Mie îmi place de el, e o persoană inteligentă. Dar a greşit când s-a dus la USR.

CITEŞTE ŞI:

De ce a ieşit Gigi Becali din viaţa publică: Vărul său a dezvăluit ce s-a întâmplat

Becali, învins: S-a stabilit suma pe care o are de achitat după ce l-a făcut „nebun“ pe Talpan

Gigi Becali l-a distrus pe Rădoi: Declaraţii fără milă la adresa finului său

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite