Gigi Becali cere ajutorul DNA: patronul FCSB solicită excluderea Craiovei din campionat. Acuze grave

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Latifundiarul din Pipera simte că echipa sa a pierdut lupta pentru titlu, după cele întâmplate, duminică, la Piteşti, acolo unde CS U Craiova a fost învinsă de Viitorul, scor 0-1.

„Adevărul“ a scris aici despre strategia murdară a oltenilor care a influenţat lupta pentru titlu.

Această situaţie l-a scos din sărite, în primul rând, pe Gigi Becali. La o zi după partida de la Piteşti, finanţatorul FCSB a făcut turul televiziunilor şi lansat o serie de acuze şi ameninţări la adresa oltenilor, principala sa ţintă fiind Mihai Rotaru, patron la CS U Craiova.

Ce a spus Becali?

*Nu se face aşa ceva. Părerea mea e că trebuie să ia măsuri şi Liga, şi Federaţia, şi UEFA. Probabil, în regulament se stipulează despre desconsiderarea competiţiei, dar probabil nu sunt în regulament mai multe sancţiuni pentru că nu s-a gândit nimeni că cineva poate să facă aşa ceva, să aibă o asemenea obrăznicie. Eu i-am spus lui Vali (n.r. - Argăseală) să facă hârtie şi la UEFA, şi la Federaţie.

*Nu vreau să se comenteze în niciun fel de Viitorul, da? Viitorul a câştigat, să fie sănătoşi. N-au nicio vină. Aici e vorba despre nişte oameni care cred că pot veni într-o asociaţie de 14 (n.r. – Liga I) şi pot face cum vor ei. Că vezi Doamne, că vor să valorifice nişte copii. Nu! Aici e competiţie care trebuie respectată şi trebuie respectaţi toţi membrii asociaţiei. Dacă nu, ieşi afară din asociaţie!

*Mâine (n.r. – marţi) demonstrăm cu probe că ce au făcut ei (n.r. – cei de la CS U Craiova) a adus prejudicii. A fost abuz în serviciu, rea-credinţă, n-are Viitorul nicio vină. În loc să joace Briceag, ei au băgat un puşti de 17 ani. Când faci ceva necurat, e imposibil să nu fie o lege care să te pedepsească. O să mergem la DNA, pentru că s-a creat un prejudiciu. Repet, nu o fac din cauză că pierdem campionatul, e de principiu, vă jur!

*I-am spus şi lui Meme, noi doar acuzăm nedreptatea şi minciuna, combatem rea-credinţa. Ori eşti corect, ori pleacă, Rotarule! Du-te, tată, la ANRP. Mâine (n.r. – marţi) veţi vedea plângerea noastră făcută la toate comisiile şi la DNA. Veniţi voi şi faceţi echipă, voi care nu sunteţi Universitatea Craiova şi vă bateţi joc, că sunteţi voi olteni. Uite, bă, că nu e chiar aşa! Noi o să propunem ca să fie scoşi din competiţie. Ori eşti corect, ori nu mai stai cu Becali în Asociaţie.

*Îi dau dreptate lui Marcel Popescu (n.r. – preşedinte CS U Craiova), e şi vina noastră că am ajuns în situaţia asta, dar ei n-au vreo scuză. Nu există să se menajeze jucătorii pentru un meci de peste 10 zile (n.r. – semifinal Cupei României). Aici lucrurile sunt evidente.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite