Gigi Becali, „bătut“ de Dumnezeu, umilit de fanii dinamovişti: cum a reacţionat după dezastrul cu Manchester City

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali

Latifundiarul din Pipera a avut un discurs aberant, înainte de partida cu „cetăţenii“, invocând divinitatea şi făcând referire la faptul că patronii clubului englez sunt musulmani. A plătit pentru comportamentul său, imediat după ce arbitrul a fluierat începutul jocului.

Gigi Becali a crezut că poate „păcăli“ fotbalul şi să încaseze milioanele Ligii Campionilor, după o vară în care achiziţiile sale trecute pe lista UEFA s-au numit Ovidiu Popescu, Achim sau Golubovici. Iar asta într-o partidă în care în cealaltă jumătate a terenului s-au aflat nume, precum Aguero, Nolito sau David Silva.

Patronul Stelei, în stilul său caracteristic, a amestecat fotbalul cu religia, înainte de a-şi ocupa locul în tribune.

 „Eu cred că îi batem doar dacă vrea Dumnezeu. E posibil, nu ştiu, ca noi să avem valoare. Nu ştiu. Acum se verifică. Acum îi vad pe «ucigaşii» mei, Popa, Stanciu şi Hamroun. E posibil să avem valoare, dar eu mizez pe Dumnezeu. Mă va ajuta pentru că ieri a fost sărbătoare şi am fost la Sfinţii Brâncoveni. Brâncoveanu mă va ajuta azi, pentru că musulmanii i-au tăiat capul. Dumnezeu dă după stăpânul viei, nu după vie. Patronii echipei (n.r. - Manchester City) sunt musulmani, nu contează că jucătorii sunt englezi. Stăpânul viei contează, ceilalţi doar udă şi dau cu sapa. Eu mizez pe Dumnezeu“, a spus Becali la Digi Sport.

Pe teren, a fost un „masacru“ în care Steaua a avut noroc că a scăpat „doar“ cu 0-5.

Păcălit de fanii „câinilor“

Până ca englezii să se apuce să înscrie de cinci ori pe „Arena Naţională“, Steaua a fost umilită de rivala din „Ştefan cel Mare“ din cauza patronului. Potrivit gsp.ro, mai mulţi suporteri ai dinamoviştilor i-au propus latifundiarului, de către o firmă care s-a prezentat ca organizatoare de mari coregrafii, producerea unui show la meciul cu City. Becali a acceptat, întrucât nu i s-a cerut niciun ban.

Rezultatul? Pe scaunele spectatorilor au fost puse nişte veste cu care fanii s-au îmbrăcat, realizând următorul mesaj: „Doar Dinamo Bucureşti“. Când au văzut ce se întâmplă în tribune, oficialii Stelei le-au cerut fanilor să se dezbrace de vestele găsite pe scaune.

Dinamo

„Ne-au năucit“

La finalul înfrângerii cu Manchester City, Gigi Becali a fost resemnat. „Parcă ne-am jucat de-a şoarecele cu pisica. Trebuie să accept situaţia, n-am ce face. Fotbalul nu se mai joacă aşa cum se juca pe vremuri, acum joacă milioanele. Aţi văzut în ce viteză au pasat? Ne-au năucit. Ei sunt de pe altă planetă. Spuneam înainte de meci că nu ştiu valoarea Stelei, valoarea lui Stanciu. Acum ştiu care e valoarea. Nu mă mai interesează nimic, nici Alibec, nici Ivan. Ce să fac cu ei, nu o să ajungi niciodată la valoarea echipelor de top“, a afirmat patronul Stelei la Digi Sport.

Jur că n-am plătit nicio coregrafie. N-am plătit nici 5 bani, nu înţelegeam ce scrie de sus. Credeam că scrie «30 de ani de la Sevilla». Nu mă interesa pe mine coregrafia. Să zicem că am fost păcăliţi. Şi ce? Ce au făcut ăştia (n.r. - Manchester City) cu noi, o să facem noi cu Dinamo. Pe mine mă interesează Europa. Dinamo e şoricel. Gigi Becali patron Steaua  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite