Gigi Becali, acuzat că minte în privinţa donaţiilor: Comunicat al spitalului de la Caracal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la începutul pandemiei, latifundiarul din Pipera s-a obişnuit să vorbească, aproape zilnic, despre implicarea sa în lupta împotriva coronavirusului.

Gigi Becali a rămas fără fotbal, Liga I fiind suspendată, deocamdată, din cauza pandemiei. Şi, ca să nu iasă din prim-plan, finanţatorul FCSB a găsit un alt subiect de care să se lege în apariţiile sale publice: coronavirus şi donaţiile pe care le-ar face pe bandă.

„Eu nu mai stau după Guvernul României că au început să ne moară oamenii din cauza coronavirusului. Miercuri, am alocat bani pentru ajutorului spitalelor din Craiova, Piteşti şi Caracal. Cheltui cât e nevoie. Nu mă interesează că dau 100.000 de euro, 200.000 de euro, dau cât trebuie. Le-am spus la doctori că le voi cumpăra măşti, calculatoare, mobilier, combinezoane şi tot ce le trebuie“, s-a lăudat Gigi Becali pentru prosport.ro, acum câteva zile. Doar că, cel puţin din ce susţine şeful spitalului de la Caracal, „generozitatea“ latifundiarului a rămas la stadiul unor declaraţii de presă!

Managerul spitalului, Marian Mitran, a ţinut să lămurească situaţia printr-un comunicat postat de Primăria Caracal pe reţelele de socializare.

Ce a spus Marian Mitran, managerul spitalului?

*Ca urmare a numeroaselor articole apărute în presă şi pe paginile de socializare, dorim să informăm cetăţenii municipiului Caracal că până la această oră Spitalul Municipal Caracal nu a primit nicio donaţie de la domnul Becali şi nici de la o altă persoană în numele acestuia. Dacă această donaţie se va înfăptui, imediat vom aduce la cunoştinţa cetăţenilor printr-un comunicat de presă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite