Ca-n filmele cu mafioţi: Dragomir a povestit, în premieră, cine l-a dat jos din fruntea LPF şi a vorbit despre un scenariu jenant pentru Gică Popescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A trecut o lună şi jumătate de la înfrângerea sa în alegerile pentru şefia Ligii Profesioniste de Fotbal, iar Dumitru Dragomir tot caută vinovaţi pentru eşecul suferit la 14 noiembrie.

Într-o primă fază, „Corleone“ a spus că politicul l-a dat jos, arătând cu degetul spre premierul Victor Ponta şi spre vicepremierul Liviu Dragnea. Acum însă, Mitică susţine că, de fapt, şi oameni din lumea sportului s-au implicat puternic în susţinerea lui Gino Iorgulescu, noul preşedinte al LPF.

„Mircea Sandu a fost în spatele debarcării mele de la LPF. El a orchestrat totul. Tot el va conduce FRF, chiar dacă public a anunţat că se retrage“, a spus Dragomir la Antena 3.

„Baciul“, desfiinţat

Încă înainte de a pierde alegerile LPF, Dragomir a intrat în război cu Gică Popescu. Asta deoarece „Baciul“ a declarat public că simte nevoia unei schimbări la Ligă. Astfel, e lesne de înţeles de ce „Corleone“ a lansat un nou atac asupra lui Popescu. 

„Toţi cei care vor veni la Federaţie, cu excepţia lui Anghel Iordănescu, vor fi nişte marionete. Inclusiv Gică Popescu. Până la urmă, cine e Popescu? În afară de un fost mare fotbalist al României şi, în prezent, un băiat înalt şi prezentabil, nu e nimic. Ce a condus acest Popescu? Spuneţi-mi o afacere făcută de el care să nu dea faliment“, a afirmat Dragomir.

11-7

e scorul cu care Gino Iorgulescu l-a învins pe Dumitru Dragomir în alegerile pentru şefia LPF.

Hagi, selecţioner sau coordonator?

În ciuda atacului lansat de Dragomir, Gică Popescu rămâne principalul favorit la câştigarea alegerilor FRF. Până la votul de la 5 martie, „Baciul“ schiţează o organigramă, însă, deocamdată, nu e clar ce post îi va fi atribuit lui Gică Hagi. Se ştie că „Regele“ visează, în continuare, la o carieră de antrenor. Dacă va fi instalat în locul lui Piţurcă, Hagi poate bifa primul succes ca tehnician, în condiţiile în care calificarea la Euro 2016 e un obiectiv mai mult decât realizabil. Pe de altă parte, „Regele“ poate fi folosit şi în coordonarea activităţilor legate de copii şi juniori la nivel de ţară. Deocamdată, Hagi menţine suspansul: „Îl susţin pe Gică Popescu. Dacă va câştiga alegerile FRF şi va apela la mine, îl voi ajuta. Lui îi place mai mult partea administrativă, mie cea tehnică, îl pot ajuta cu ideile mele“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite