Gică Popescu, atacat şi jignit de Dumitru Dragomir: „Dacă ar fi avut minte, ar fi fost diplomat“. Reacţia „Baciului“ nu s-a lăsat mult timp aşteptată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În tensiunea dinaintea alegerilor pentru funcţia de preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), „Corleone“ l-a desfiinţat pe omul care vrea să ajungă şef la Federaţie, în 2014.

UPDATE Gică Popescu a reacţionat prompt la acuzele preşedintelului LPF, lăsând să se înţeleagă că Dragomir e un om cu două feţe, care se schimbă în funcţie de cum bate vântul.

"Nu ştiam că această declaraţie a mea îl va supăra atât de tare pe domnul Dragomir. Eu am fost sincer. Ştiţi care e problema lui? În momentul în care eşti cu dânsul, are o percepţie pozitivă, însă atunci când ai o anumită părere care nu este pe placul său, atunci percepţia se schimbă radical. Când nu a existat această competiţie pentru Liga, spunea că sunt cel mai potrivit să preiau conducerea Federaţiei. Dacă aş fi spus acum că m-aş bucura ca el să câştige alegerile, aş fi rămas cel mai potrivit preşedinte. Eu nu pot decide alegerile la Liga, am spus doar că mi-aş dori să existe o schimbare peste tot. Probabil ca era mai bine să fi tăcut, dar am ales să fiu sincer. Am spus ce cred şi îl voi spune şi dânsului în faţă, dacă e nevoie", a precizat Gică Popescu la Sport.ro. 


După Ceahlăul şi FC Botoşani, cluburi din Liga I care şi-au anunţat public susţinerea pentru candidatura lui Gino Iorgulescu la şefia LPF, Gică Popescu s-a arătat şi el încântat de o posibilă schimbare din funcţie a lui Dragomir.

„Aparent şansele sunt egale, dar, eu ştiu. Eu văd aşa un entuziasm legat de candidatura lui Gino Iorgulescu şi vă spun sincer că m-aş bucura ca şi la nivelul Ligii să fie o schimbare. M-aş bucura pentru că această schimbare ar da un suflu nou fotbalului şi cred că ar fi benefic“, a explicat „Baciul“ la Digi Sport.

„Fără susţinerea mea, o să-i fie greu să ajungă la FRF“

Văzând declaraţia fostului internaţional, care s-a aliat cu rivalul său, Dragomir a luat foc. Într-o intervenţie la „Fanatik“, actualul preşedinte al Ligii l-a atacat violent pe omul care vrea să ajungă, în 2014, la FRF, în locul lui Mircea Sandu.

„Nu îl voi mai susţine pe Gică Popescu şi o să-i fie greu. Toţi care au falimentat echipe de fotbal, vor să falimenteze LPF şi FRF. Nu a fost diplomat şi a greşit enorm, a pierdut un susţinător. Ca să fii diplomat, trebuie să ai minte! O să punem cap la cap lucrurile şi o să vedem cine a făcut lucruri bune şi cine nu“, a izbucnit Dragomir, care e şi vicepreşedinte la FRF.

Acesta a povestit cât mai are de gând să stea la LPF, for pe care îl conduce din 1996.

„Mai stau un mandat la LPF! Nu are cum să mă bată Iorgulescu, nu dă nimeni cioara din mână pentru porumbelul de pe gard. Eu sunt cioara! Ştiu că Gino e curajos, dar şi data trecută a fost. Un lucru care merge, nu trebuie stricat! Aici e nevoie de un manager, de un om de echilibru. Eheee, e greu la ligă, să reuşeşti să mulţumeşti 18 patroni. Dacă ar fi fost manageri buni, aveau o şansă. Dar cine să mă schimbe pe mine? Cineva care a falimentat un club chiar dacă avea o bancă în spate?“, a adăugat Dragomir, lăsând de înţeles că Iorgulescu ar fi falimentat FC Naţional, deşi în momentul prăbuşirii clubului, Gino plecase de câţiva ani din conducere.

În 2000, Dragomir şi Iorgulescu s-au mai bătut o dată pentru şefia LPF. Atunci, s-a impus primul cu scorul 11-5.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite