Gică Popescu, bucuros că LPF a scăpat de hegemonia lui Dumitru Dragomir: „O schimbare bine venită!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gică Popescu FOTO Adevărul
Gică Popescu FOTO Adevărul

Fostul internaţional român consideră că schimbarea şefului LPF, votată de şefii cluburilor din Liga 1, este de bun augur şi susţine că noul preşedinte al Ligii va avea mult de muncă pentru a ridica nivelul fotbalului profesionist din România.

Popescu este încântat că LPF a scăpat de hegemonia lui Dumitru Dragomir, însă recunoaşte că fostul şef al Ligii lasă în urmă proiecte bune, pe care Gino Iorgulescu are misiunea să le continue. Pe de altă parte, în ciuda zvonurilor care susţin că Dragomir va candida la anul la alegerile pentru şefia FRF, "Baciul" exclude această variantă.

"S-a produs o schimbare pe care mi-am dorit-o. Gino Iorgulescu nu va avea însă o misiune uşoară. Dragomir a lăsat şi lucruri bune, de exemplu ultimul contract pentru drepturile de televizare ale meciurilor, nu îi va fi uşor din acest punct de vedere. De luni, Gino va fi sub o lupă atentă, pentru că vor fi mereu comparaţii între el şi Dumitru Dragomir. Eu cred şi sper că va fi o schimbare bine venită. Nu cred că politicul s-a implicat în aceste alegeri. Ar trebui să avem un regim fiscal adecvat, ar fi o prioritate. La experienţa pe care o are, Dragomir va fi un contracandidat important la FRF. Eu cred însă că nu se va băga, probabil se va ocupa de afaceri şi familie", a spus Popescu la Digi Sport.

Reamintim că Gino Iorgulescu a câştigat alegerile pentru preşedinţia FRF, obţinând 11 voturi din partea preşedinţilor cluburilor din Liga 1, faţă de doar 7 sufragii, cât a câştigat Dragomir.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite