Gică Hagi a vorbit despre începutul slab de sezon al fiului său! Ce mesaj are pentru cei care l-au criticat pe Ianis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
hagi gsp

Fostul internaţional a comentat pentru prima dată în acest sezon evoluţia fiului său, Ianis, care a avut prestaţii şterse la echipa naţională.

Într-un interviu publicat pe contul oficial de Facebook al Sports Festival, Gheorghe Hagi a destăinuit sfaturile pe care le are pentru fiul său Ianis. „Nu e îndeajuns talentul. Ianis trebuie să aibă ambiţia să devină mai bun în fiecare zi. Şi al doilea sfat pentru el e că tot ce se scrie, tot ce se spune îl va face pe el mai bun. Nu poate să zică toată lumea numai de bine. Trebuie să vină şi criticile, ele te trezesc, te echilibrează. Iar Ianis duce la presiune. El e conştient că duce un nume mare în spate. Dar el trebuie să iubească fotbalul, să joace de plăcere. E un jucător căruia îi place să se antreneze, iar asta e fundamental”, a spus fostul căpitan al echipei naţionale de fotbal 

Ianis Hagi a înscris un singur gol în şapte apariţiii pentru Rangers (sâmbătă, a oferit şi două pase de gol), iar în meciul dintre România şi Irlanda de Nord a fost unul dinre cei mai slabi jucători de pe teren. Selecţionerul Mirel Rădoi l-a înlocuit pe Ianis primul, în minutul 56, şi nu a mai contat pe el în partida cu Austria. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite