Gică Hagi, implicat în balamucul dintre Ghiţă şi Moroşanu. Cu ce le-a greşit „Regele“ celor doi sportivi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Morosanu

Super meciul dintre Cătălin Moroşanu şi Daniel Ghiţă pare că are şanse tot mai mari să aibă loc. După ce ambii luptători şi-au declarat disponibilitateta de a se întâlni în ring în 2019, fără a uita însă să arunce de fiecare dată vina pe celălalt pentru tergiversarea semnării unei înţelegeri, Moroşanu a trecut luni la ameninţări

Moartea din Capaţi a făcut o analogie între lupta cu Ghiţă şi patronul şi antrenorul clubului Viitorul, Gică Hagi. ”Ca valoare, eu ştiu că-l bat pe Daniel Ghiţă. Ăsta-i adevărul, fără supărare. Îl bat la orice oră! El a făcut cea mai mare performanţă în K1. Bravo lui. Dar e ca şi cum l-ai pune pe Gică Hagi să joace fotbal cu un puştan de 20 de ani. Hagi nu mai e Hagi din vremurile lui de glorie. Dacă nu te mai vede la televizor, lumea te uită. Şi ce a zis? «Hai să-l provoc pe Moroşanu».

Are un fel de invidie, că eu sunt foarte popular şi că eu cică nu sunt valoros. I-am zis că mă bat cu el la orice oră. Eu vorbisem să mă bat cu el pe stadionul «Ion Oblemenco», dar el vrea pe Arena Naţională. Mai contează unde ne luptăm? Eu mă retrag în 2019. Dacă nu acceptă în 2019, îmi pare foarte rău pentru el. Toată lumea va fi bucuroasă dacă mă voi lupta cu el”, a declarat Moroşanu la emisiunea ”La Măruţă” de la Pro TV.

Citeşte şi: 

Moroşanu a acceptat să se bată cu Ghiţă, dar ironiile continuă: „Ai nevoie de perfuzii şi de 8 luni de pregătire!“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite