Gică Hagi a anunţat care este obiectivul Viitorului la împlinirea a zece ani de la înfiinţare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gică Hagi
Gică Hagi

Gică Hagi s-a declarat mulţumit de succesul Viitorului în meciul de la Craiova, care i-a asigurat prezenţa în Liga Europa, şi a anunţat că care este obiectivul următor.

”În prima repriză, Craiova a fost mult mai bună decât noi. Nu am avut de la început o atitudine bună. Le-am zis la pauză că e de datoria lor să-şi revină, pentru că au fost de nerecunoscut. Apoi în repriza a doua lucrurile au mers mai bine.

A obosit şi Craiova, au lăsat mai multe spaţii, noi am reuşit să ne facem jocul. Şansa a fost de partea noastră, dar cred că şi noi avem merite importante dacă o învingem pe Craiova în ultima perioadă şi terminăm pe podium.


În acest playoff am tot întors rezultate, asta arată că jucătorii sunt proaspeţi. Le-am zis că noi putem să câştigăm aici dacă suntem inteligenţi. A fost un meci pe contre, dar am ştiut să profităm de unele situaţii şi ne-am impus.

Ne dorim Cupa României. E un trofeu important. Eu cred şi sper că vom face un meci mare şi vom câştiga. E un trofeu pe masă şi vrem să-l aducem la noi în vitrină. Împlinim 10 ani, vrem să ne facem un cadou frumos”, a spus Gică Hagi, la Telekom Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite