Ghionea: "Nu regret că am venit la Rostov"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Ghionea
Sorin Ghionea

Fundaşul central român Sorin Ghionea a fost prezentat într-o conferinţă de presă, drept noul jucător al echipei din Rusia FC Rostov, el urmând să poarte tricoul cu numărul doi la noua sa formaţie, informează site-ul oficial al grupării antrenate de Oleg Protasov.

"Nu regret deloc decizia mea. Am jucat mult timp la Steaua şi îmi doream o schimbare. Mi-a plăcut oferta celor de la Rostov şi am acceptat-o. În decizia mea a contat şi faptul că am mai lucrat cu Oleg Protasov. Îmi doresc să am împliniri cu acest club", a spus Ghionea.

Alături de Sorin Ghionea, au fost prezentaţi alţi trei jucători care vor mai evolua pentru FC Rostov în sezonul următor: Roman Adamov, Timofei Kalachev şi Dejan Radici.

Sorin Ghionea a semnat, săptămâna trecută, un contract pe trei ani cu gruparea din prima ligă a Rusiei, FC Rostov. Ghionea, în vârstă de 31 de ani, a fost transferat pentru prima dată de Steaua în 2002. După un împrumut la echipa de unde a provenit, Oţelul Galaţi, Ghionea s-a reîntors la Steaua în sezonul 2004/2005. Ghionea a cucerit două titluri de campion al României cu Steaua şi a făcut parte din echipa care a ajuns până în semifinalele Cupei UEFA în sezonul 2005/2006.

FC Rostov este antrenată de tehnicianul ucrainean Oleg Protosov. Acesta a pregătit formaţia Steaua în 2005, din lotul stelist făcând parte şi Ghionea. În sezonul precedent, Rostov a ocupat poziţia a 14-a în clasamentul primei ligi din Rusia, salvându-se de la retrogradare.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite