Ghinioanele se ţin scai de gimnaste. O nouă lovitură înaintea Campionatelor Europene de la Berna

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a ratat calificarea la Jocurile Olimpice, naţionala feminină de gimnastică artistică a României are şanse foarte mici să-şi apere luna viitoare titlul de campioană europeană.

După Larisa Iordache, lotul va fi nevoit să se prezinte la Berna şi fără o altă veterană, Diana Bulimar. “Ghinioanele se ţin lanţ de gimnaste! Diana Bulimar s-a accidentat şi, după un examen medical de urgenţă, verdictul e rupere parţială de tendon ahilian la piciorul drept. Diana va fi operată marţi. Toată lumea îi este alături şi îi transmite multă sănătate!”, a fost mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a gimnasticii româneşti. În acest context, toată presiunea va cădea pe umerii Cătălinei Ponor la Campionatele Europene din Elveţia (1-5 iunie). 

Urmează apoi să se stabilească numele sportivei care va fi prezentă la Rio de Janeiro. “Larisa Iordache, urmând prescripţiile medicale, se va afla şi în continuare într-o perioadă de recuperare, urmând, conform indicaţiilor specialiştilor, a relua pregătirile în timp optim. În concursul feminin individual al Jocurilor Olimpice – Rio 2016 gimnastica noastră feminină are alocat un loc (nenominal). În vederea desemnării sportivei eligibile, colectivele tehnice şi toate gimnastele potenţial a se afla la Rio urmează un intens program de pregătire, astfel ca, după un foarte serios proces de antrenament şi selecţie, să fie nominalizată gimnasta aptă a face faţă rigorilor unui concurs olimpic, nominalizare care va avea loc înaintea Jocurilor Olimpice”, a mai notat sursa citată. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite