Gheorghe Tadici a provocat retragerea unei jucătoare din naţionala României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pivotul Oana Manea (centru) a renunţat la naţională din cauza selecţionerului Gheorghe Tadici FOTO Adevrăul
Pivotul Oana Manea (centru) a renunţat la naţională din cauza selecţionerului Gheorghe Tadici FOTO Adevrăul

Revenirea lui Gheorghe Tadici la cârma naţionalei de handbal feminin nu este tocmai agreată de jucătoare. Una dintre handbaliste, care nu are o relaţie cordială cu selecţionerul, a decis să renunţe la a mai fi convocată sub tricolor.

Oana Manea (27 de ani), pivotul naţionalei României şi al Oltchimului, a trimis ieri la Federaţia Română de Handbal o scrisoare prin care i-a înştiinţat pe federali că se retrage din echipa naţională din motive personale.

Cauza invocată în scrisoare nu are temei, din moment ce unele surse din anturajul Oanei Manea au afirmat pentru ProSport că motivul real al retragerii e legat de neînţelegerile handbalistei cu antrenorul Gheorghe Tadici.

La rândul său, selecţionerul nu crede că revenirea sa la cârma României ar fi influenţat retragerea Oanei Manea. „Faptul că Oana Manea nu mai vrea la naţională e dreptul ei. Probabil că e suprasaturată de competiţii şi meciuri. Îi respect în totalitate opţiunile”, a spus Tadici la auzul veştii despre retragerea pivotului de 27 de ani.

Oana Manea are un palmares de invidiat pentru o jucătoare de naţională: a participat la şase turnee finale: CE 2004, CE 2008, CE 2010, CE 2012, CM 2009 şi CM 2011. În total, handbalista a jucat pentru România 161 de meciuri şi a marcat 332 de goluri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite