Gheorghe Hagi explică atacul la cehoaica dorită în conducerea FRF, pe care a numit-o „domnişoara în bikini“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dorită de preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, în staff-ul său, cehoaica Marketa Haindlova a atras critici din partea lui Gheorghe Hagi. Cel poreclit „Regele“ a revenit asupra afirmaţiilor, explicându-şi reacţia.

„N-am nimic cu femeile, pot să vină la fotbal. Dar această domnişoară a apărut cu poza în bikini în ziar. Ce m-a deranjat cel mai tare a fost că ne-a dat termen, a zis că vrea să aştepte trei săptămâni. Când ne dă şi termen... Am fost cam maliţios, dar... Doamne, lui Puiu Iordănescu fugim după el să-şi dea demisia, iar cu doamna aceasta ne rugăm? Nu ştiu ce-a făcut această domnişoară, ce-o fi câştigat în lume...“, a declarat Gheorghe Hagi pentru sport.ro.

Acesta s-a arătat deranjat de iniţiativa lui Răzvan Burleanu, de a o aduce pe Marketa Haindlova în echipa lui şi a „taxat“ reacţia femeii, care a cerut răgaz pentru a evalua situaţia. Hagi a accentuat faptul că nu ştie nimic notabil despre Marketa Haindlova, care să o recomande pentru o implicarea în fotbalul românesc.

Ştiri pe aceeaşi temă: 

Cine e „fata în bikini“, cehoaica de 30 de ani care l-a scos din sărite pe Gică Hagi

Hagi, atac direct la Burleanu: „S-a dus dracului fotbalul românesc. Stăm să ne rugăm de o domnişoară în bikini, care ne dă termen o lună să vadă dacă vine”

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite