Gest fără precendent al lui Sergio Busquets pentru fanii Barcelonei, după eliminarea din Liga Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
busquets

Sergio Busquets, titular şi integralist în meciul pierdut de echipa sa, Barcelona, 0-4, în semifinala cu Liverpool din Liga Campionilor a cerut scuze fanilor catalani

''Au fost mai buni decât noi, şi-au dorit să câştige meciul încă din start şi am fost supuşi presiunii lor, mai ales în startul ambelor reprize. Nu mai pot spune altceva, tot ce pot spune este că îmi pare rău de suporterii noştri pentru că, după ce a fost anul trecut la Roma, să fii eliminat aşa după un rezultat atât de bun în tur este foarte dur, sunt puţine de spus. Al patrulea gol a fost o greşeală colectivă şi ne-a luat prin surprindere. Au fost mai inteligenţi decât noi să bată acel corner rapid. Dacă noi am fi marcat un gol, totul s-ar fi schimbat. Îmi cer scuze fanilor noştri", a declarat Busquets după jocul de pe Anfield.

Barcelona nu s-a mai calificat în finală din 2015, iar în acest an părea capabilă să realizeze o nouă triplă, campionat, Cupa Spaniei, Liga Campionilor.

Liverpool a întors scorul din tur şi a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (1-0), pe FC Barcelona, în manşa a doua a semifinalelor Ligii Campionilor.Barcelona a câştigat prima manşă cu 3-0, dar echipa antrenată de Jurgen Klopp merge în ultimul act, pentru al doilea sezon consecutiv.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite