Gest minunat făcut de statul român faţă de Simona Halep

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Pentru a i se onora seria performanţelor din tenis, şi, în special, a cuceririi titlului de la Wimbledon la data de 13 iulie 2019, Simona Halep are parte de un gest special.

Romfilatelia introduce în circulaţie, vineri, 26 iulie a.c., emisiunea de mărci poştale SIMONA HALEP, AMBASADORUL TENISULUI ROMANESC, formată din o coliţă dantelată şi o coliţă nedantelată.

Pe timbrul coliţei dantelate este reprodusă imaginea Simonei Halep ridicând trofeul de la Wimbledon 2019. Coliţa nedantelată, numerotată, prezintă semnătura în folio aur a Simonei Halep şi o ilustrează în prim plan în timp ce prezintă publicului trofeul. În timbrul coliţei nedantelate este redată o imagine de joc.

Emisiunea de mărci poştale “SIMONA HALEP, AMBASADORUL TENISULUI ROMÂNESC” va fi disponibilă începând de vineri, 26 iulie 2019, în magazinele Romfilatelia din Bucureşti, Bacău, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara, precum şi în magazinul  online: http://romfilatelia.ro/store/. Această emisiune este completată de două plicuri “prima zi”. Primul plic este echipat cu coliţa nedantelată şi numerotată a emisiunii, fiind obliterat cu ştampila “prima zi” a emisiunii, aplicată în clar, în folio aur. Al doilea plic al emisiunii este echipat cu timbrul coliţei dantelate, fiind numerotat şi obliterat cu ştampila “prima zi”.

Imagine indisponibilă
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite