Gest de mare campioană! Simona Halep şi-a donat blugii într-un scop umanitar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu puţine au fost cazurile în care Simona Halep s-a implicat în tot felul de proiecte umanitare, chiar dacă aproape mereu a ţinut ca aceste acţiuni să fie tratate cu discreţie.

De data aceasta, Simona, alături de Ivan Patzaichin, Marcel Iureş şi multe alte vedete din România, a pornit în aventura Jeans for Dreams.

Donând o pereche de blugi, personalităţi din toate domeniile susţin visul şi eforturile fundaţiei ,,Copii in Dificultate" de a oferi îngrijire medicală specializată, afecţiune dar şi speranţă copiilor cu probleme neurologice severe, cu risc major de abandon, sau celor cu boli grave în faze terminale.

Pentru a creşte calitatea vieţii copiilor, e nevoie ca toate aceste probleme să fie recunoscute şi să stea la baza unui set specific de drepturi şi de standarde aplicabile celor implicaţi în îngrijirea lor. 

Campania a debutat marţi, când au fost scoase la licitaţie mai multe perechi de blugi donate de Ivan Patzaichin, Simona Halep, Marcel Iureş si de apropiaţii regretatei Laura Stoica.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite