Gest IMPRESIONANT! Ce jucător turc i-a sărutat mâna lui Hagi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hagi l-a ținut în spate pe Emre în perioada Galatasaray
Hagi l-a ținut în spate pe Emre în perioada Galatasaray

În Turcia, atunci când cineva îți sărută mâna, înseamnă că îți poartă un respect uriaș.

Momente emoționante trăite aseară de Gică Hagi. Emre Belozoglu, jucătorul lui Atletico Madrid, a ținut să-i transmită lui Gică Hagi cât de mult înseamnă pentru el. Fostul jucător al Galatei l-a observat pe Gică înaintea meciului Turcia-Romania de la Istanbul și s-a dus glonț spre el, sărutându-i mâna. A fost modul în care Emre a ținut să-și manifeste respectul și admirația față de omul care l-a ajutat să crească atât de mult ca fotbalist. Când cei doi jucau la Galata, Hagi era idolul tribunelor, iar Emre doar un puști. Regele l-a luat sub aripa sa și le-a transmis conducătorilor să nu-l trimită la echipa a doua, așa cum intenționau la un moment dat.

Ce spune Emre: Când mă gândesc la Hagi, mă gândesc la o persoană extrem de importantă pentru viaţa mea, nu doar la un mare fotbalist. Este o legendă pentru mine. Am învăţat foarte multe lucruri când am jucat alături de el. Hagi a fost un jucător fantastic, probabil că a fost cel mai bun coechipier al meu

Tot în Turcia, atacantul Pascal Nouma i-a sărutat mâna lui Mircea Lucescu, pe vremea cand românul o antrena pe Beșiktaș.

Pascal Nouma si Mircea Lucescu
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite