Panică în Germania: un OZN a apărut deasupra stadionului Werder Bremen şi a închis spaţiul aerian

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine cu rol ilustrativ FOTO: Arhivă
Imagine cu rol ilustrativ FOTO: Arhivă

Un caz ieşit din comun a provocat haos timp de două ore, perioadă în care poliţiştii şi cadrele militare au încercat să elucideze misterul într-o urmărire ca-n filme.

Existenţa OZN-urilor continuă să fie tratată ca pe o glumă de mulţi, însă, periodic, din cauza unor Obiecte Zburătoare Neidentificate diverse aeroporturi din lume sunt închise. După episodul din 2011, când un aeroport din China s-a închis din cauza unor lumini misterioase care au apărut, brusc, pe cer, acum un alt caz a ridicat semne de întrebare.

Potrivit celor de la „Bild“, marţi seară, în jurul orei 18.30, un OZN a fost văzut la 300 de metri deasupra stadionului celor de la Werder Bremen. Obiectul, unul silenţios, apărea şi dispărea de pe radarele aeroportului, motiv pentru care poliţia a intrat în alertă.

„Doi ofiţeri au văzut în jurul orei 18:30 o apariţie similară unui elicopter deasupra stadionului, la circa 300 de metri altitudine. Dar nu era un elicopter. Era extrem de silenţios. Obiectul avea lumini puternice şi plutea în aer. Încet, a plutit pe deasupra stadionului spre centrul oraşului. Ofiţerii l-au urmărit cu maşina de patrulă. Apoi, obiectul a zburat spre Neustadt, dispărând în norii negri“, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei din Bremen, Nils Matthiesen, potrivit Digi Sport.

Din cauza OZN-ului, spaţiului aerian al oraşului Bremen a fost închis două ore. Un zbor spre Frankfurt a fost anulat, o cursă dinspre Munchen a fost deviată spre Hanovra, iar un avion venit de la Paris a trebuit să aştepte mai mult timp pentru a putea ateriza la Bremen.

Un OZN a apărut deasupra stadionului Werder Bremen şi a închis spaţiul aerian

Citeşte şi:

VIDEO 80 de specii de extratereştri trăiesc pe Pământ, avertizează un fost ministru al Apărării

Paul Hallyer, fost ministru al Apărării din Canada în anul 1960 consideră că în lume sunt peste 80 de specii de extratereştri. 

Extratereştri şi OZN-uri de România: obiecte ce nu pot fi identificate de zeci de ani şi declaraţii ale oamenilor care susţin că au fost răpiţi

România a fost vizitată, de-a lungul timpului, de mai multe OZN-uri, iar martorii susţin cu convingere că o parte dintre aceste apariţii s-ar fi sfârşit cu răpiri. Sfere luminioase, colorate şi diferite ca mărime duc spre ideea că românii au fost vizitaţi de extratereştrii.

Armata SUA confirmă existenţa Area 51, locul marilor „experimente“ pe extratereştrii capturaţi de americani

Armata americană a ţinut la secret, vreme de mulţi ani, Zona 51. Cei mai mulţi fani ai teoriilor conspiraţiei susţin că aici sunt ţinuţi extratereştrii obţinuţi de SUA şi tot aici sunt testate OZN-urile acestora. Acum, există dovezi care arată ce se întâmplă de fapt în Zona 51.

INFOGRAFIE Adevărul despre România: un român din cinci crede în extratereştri

INSCOP Research a analizat apetenţa românilor pentru astrologie, civilizaţii din spaţiul cosmic, reîncarnare, clarvăzători, vrăjitoare şi alte lucruri din sfera paranormalului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite