Germania, obligată să amâne reluarea fotbalului? O echipă întreagă a intrat în carantină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Guliver/Gettyimages
FOTO Guliver/Gettyimages

O echipă din Germania a intrat în carantină, după ce doi dintre jucătorii săi au primit rezultate pozitive la testul de coronavirus. Şi asta la scurt timp după ce fotbalul german a anunţat că va relua competiţiile la finalul săptămânii viitoare. Acum, presa internaţională se întreabă dacă planurile pentru Bundesliga vor rămâne în picioare.

Echipa Dynamo Dresda, aflată în subsolul clasamentului în Bundesliga 2, eşalonul doi valoric al fotbalului german, a intrat în carantină pentru o perioadă de 14 zile. Oficialii echipei au informat forurile conducătoare ale fotbalului german că nu vor putea disputa, în aceste condiţii, primul meci, în deplasare, conform noului calendar competiţional, informează BBC.

„După un control intens, autorităţile medicale din Dresda au decis ca sâmbătă, intreaga echipă, cu antrenor şi staff, să intre 14 zile în caranatină acasă. Din cauza măsurilor de carantinare, echipa nu va putea juca meciul din etapa cu numărul 26, în deplasare, împotriva celor de la Hannover, programat pentru 17 mai“, se arată în comunicatul emis de club.

Bundesliga ar fi trebuit să se reia pe data de 16 mai, la fel ca şi Bundesliga 2, însă rămâne de văzut dacă acest lucru va mai fi posibil.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite