George Puşcaş: „Vrem să demonstrăm că generaţia asta îşi doreşte să ajungă cât mai departe posibil“

George Puşcaş: „Vrem să demonstrăm că generaţia asta îşi doreşte să ajungă cât mai departe posibil“

Autorul primului gol al României (foto) în victoria istorică cu Croaţia, George Puşcaş, a explicat la finalul meciului ce reprezintă acest succes pentru el.


"A fost foarte cald, Mă bucur că am reuşit să jucăm cum am făcut-o, sunt obosit, dar avem două zile să ne revenim din punct de vedere fizic. Este un rezultat istoric, prima victorie la CE de tineret, vrem să demonstrăm că generaţia asta îşi doreşte să ajungă cât mai departe posibil. Mulţumim fanilor că au fost alături de noi, pe o astfel de căldură, aţi fost al 12-lea jucător, sper să fiţi iar alături de noi, împreună suntem România", a declarat Puşcaş la TVR.
 
Selecţionata de tineret a României a debutat cu o victorie la Campionatul European de fotbal Under-21 din Italia şi San Marino, 4-1 (2-1) cu Croaţia, marţi seara, în Grupa C, pe San Marino Stadium din Serravalle. Au marcat: Puşcaş (11 – pen.), Hagi (14), Băluţă (66), Adrian Petre (90) / Vlasic (18)
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: