George Florescu a ales Astra pentru liniştea lui financiară: „E cea mai bună alegere pentru mine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florescu îşi propune să revină în anturajul echipei naţionale odată cu transferul la Astra Giurgiu
Florescu îşi propune să revină în anturajul echipei naţionale odată cu transferul la Astra Giurgiu

Fostul mijlocaş al Alaniei Vladikavkaz, George Florescu, a revenit în Liga I, dar nu l-a Dinamo, aşa cum s-a vehiculat în ultimele zile, ci la Astra. Motivul pentru care fotbalistul a ales să joace la Giurgiu ţine de stabilitatea financiară a echipei patronată de Ioan Niculae.

George Florescu a semnat un contract valabil până în vară cu Astra Giurgiu şi a urmărit din tribune partida pe care echipa sa a câştigat-o cu Viitorul Constanţa în etapa a 20-a din Liga I. Mijlocaşul a recunoscut că a ales să joace la Giurgiu datorită stabilităţii financiare a clubului.

"Astra a fost cea mai bună soluţie pentru mine. Nu puteam să stau pe tuşă până în vară. În plus a contat şi liniştea financiară de la club şi faptul că joacă un fotbal bun. A contat şi faptul că au obiective îndrăzneţe, iar acest lucru m-a făcut să semnez cu ei. Am avut discuţii cu cineva din cadrul clubului Dinamo, dar consider că Astra este o alegere mai bună în acest moment pentru mine. Nu doream foarte mult să revin în Liga I, dar dacă aşa s-a întâmplat acum trebuie să-mi fac treaba cât de bine pot la Giurgiu”, a recunoscut George Florescu pentru ProSport.

În toată cariera sa, Florescu a trecut pe la şapte echipe, iar Astra este a opta din cariera sa: Universitatea Cluj, Sheriff Tiraspol, Tiligu Tiraspol, Torpedo Moscova, FC Midtylland, Alania Vladikavkaz, Arsenal Kiev.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite