Ţucudean revine la Dinamo: „Eu am nevoie de Dinamo şi Dinamo de mine!“ „Câinii“ vor să mai aducă un atacant pentru a-şi „betona“ ofensiva

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După aventura de la Standard Liege, unde a rezistat doar nouă luni, George Ţucudean a obţinut acceptul belgienilor pentru a reveni sub formă de împrumut la Dinamo.

Dinamo l-a dorit insistent pe Kostovski de la Vardar Skopje, dar atacantul macedonean a refuzat oferta "câinlor" şi s-a transferat la Leuven, în Belgia. Oficialii alb-roşilor s-au reorientat şi au intrat pe altă pistă. Astfel, fostul atacant al lui Dinamo, George Ţucudean, care nu a mai jucat de luni bune la Standard, a acceptat să se întoarcă la prima sa echipă. În acelaşi timp, şi şefii grupării belgiene au fost de acord ca Ţucudean să revină la Dinamo sub formă de împrumut.

În acest sens, Dinamo îi va plăti atacantului jumătate din salariul lunar de 15.000 de euro, iar Standard cealaltă jumătate. Jucătorul este aşteptat să sosească azi în România şi să se alăture echipei lui Mulţescu, care este în cantonament la Poiana Braşov, scrie ProSport.

"Mă bucur că mă întorc acasă, eu am nevoie de Dinamo, iar Dinamo de mine. Locul de titular nu ţi-l garantează nimeni nicăieri, voi trage tare şi voi da totul pentru a ajuta clubul în acest sezon", a comentat atacantul la revenirea în ţară.

Pe lângă repatrierea lui Ţucudean, Dinamo vrea să-l aducă şi pe ivorianul Kevin Zougoula (25 de ani), care speră să-şi obţină viza de România pentru a putea intra în ţară. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite