Geolgau vrea sa aduca fotbalisti din Feroe la Craiova

Noul vicepresedinte al clubului Universitatea Craiova, Gheorghita Geolgau, sosit, joi, in Romania, a anuntat ca va propune conducerii clubului aducerea unor jucatori amatori din Insulele Feroe, care


Noul vicepresedinte al clubului Universitatea Craiova, Gheorghita Geolgau, sosit, joi, in Romania, a anuntat ca va propune conducerii clubului aducerea unor jucatori amatori din Insulele Feroe, care sa dea probe la formatia craioveana. "As vrea sa aduc in probe la Universitatea niste fotbalisti din Insulele Feroe. Sunt convins ca unii dintre ei ar putea face fata in Divizia A", a declarat Geolgau, care a antrenat, in ultimii doi ani, formatia Avnar Botfelag, din Insulele Feroe. Geolgau a afirmat ca era singurul antrenor profesionist din Insulele Feroe. "Eram singurul antrenor cu statut de profesionist. Restul erau profesori, pescari sau practicau diverse alte meserii. Un exemplu clar al statutului de amatorism din fotbalul din Insulele Feroe este faptul ca portarul echipei mele era si presedintele clubului. Cele mai lungi deplasari durau trei ore si le faceam cu vaporul. In Feroe faceam trei antrenamente pe saptamana, a cate doua ore. Munceam deci 6 ore pe saptamana si castigam 3.500 de euro pe luna", a relatat vicepresedintele Universitatii Craiova.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: