Gaz Metan Mediaş – CSMS Iaşi 0-0: dacă Wesley nu e, nimic nu e

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Wesley. FOTO: alhilalclub.com
Wesley. FOTO: alhilalclub.com

Moldovenii au înregistrat a doua remiză albă în două runde, însă, de această dată, nici nu şi-au propus mai mult, după ceea ce s-a întâmplat în minutul 39.

Oficialii ieşenilor au fost inspiraţi, atunci când l-au transferat pe brazilianul Wesley, cel mai bun marcator străin din istoria Ligii I. Asta deoarece echipa antrenată de Marius Lăcătuş are probleme mari în ofensivă. Dovada? Două meciuri în noul sezon de Liga I, niciun gol marcat.

După un 0-0, acasă, cu Viitorul, CSMS Iaşi a smuls, luni, o nouă remiză albă, de această dată, în deplasare, la Mediaş. A absentat, din nou, Wesley, care nici n-a fost în lot, întrucât, deocamdată, nu e pus la punct cu pregătirea fizică.

Fără brazilian, moldovenii au pedalat în gol, iar din minutul 39 au avut un singur obiectiv: să nu ia gol. Fundaşul Mihalache a primit două „galbene“ în zece minute şi a părăsit terenul lăsându-şi echipa în zece oameni.

Gaz Metan n-a putut profita de superioritatea numerică şi, până la final, a ieşit un meci insipid, încheiat cu scorul perfect pentru o astfel de partidă: 0-0.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite