Gaz Metan Mediaş are cele mai sexy suporteriţe (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul meci al echipei Gaz Metan Mediaş la Sibiu a adus în tribunele Stadionului Municipal peste 5.000 de suporteri, printre care şi o mulţime de suporteriţe, care mai de care mai drăguţe.

CITEŞTE ŞI:

Maestrul Ion Besoiu s-a rătăcit pe stadion, între suporterii de gală ai echipei Gaz Metan Mediaş (FOTO)

BRD Sibiu e mai tare ca BCR, Carpatica şi Banca Transilvania. La fotbal

Printre cele mai frumoase suporteriţe s-au aflat şi prietenele jucătorilor medieşeni care n-au putut evolua în partida de duminică, respectiv Marcovici, Nohai sau Buchta. Aceştia din urmă au privit meciul împreună din Tribună, din apropierea tribunei oficiale. Deşi toată lumea îi acalama şi îi lăuda, jucătorii Gazului au fost foarte rezervaţi şi au privit meciul în linişte, alături de prietenele şi soţiile lor.

image

Fanele echipei din Mediaş au fost alături de echipa lor tot meciul, încurajându-şi favoriţii şi aclamându-i la fiecare fază periculoasă.



Eric de Oliveira, devenit în urma partidei de duminică noul golgheter al Ligii I, este de departe cel mai iubit jucător al medieşenilor. Eric a fost aclamat chiar şi în momentele în care nu se afla la minge.

image



În aceleaşi tribune s-a aflat şi marele actor Ion Besoiu, care a luat loc în vecinătatea Prefectului de Sibiu, Constantin Trihenea, a primarului Mediaşului, Teodor Neamţu, şi a preşedinelui clubului de fotbl sibian, FC Voinţa, Ioan Hămbăşan.

image
image

Meciul Gaz Metan Mediaş - FC Timişoara s-a încheiat 2 la 2, timişorenii reuşind egalarea în minutele de prelungire a partidei, după ce Gaz-ul a condus cu 2 la 0. Gaz Metan Mediaş joacă câteva etape pe stadionul din Sibiu, propriul stadion aflându-se în plin proces de modernizare.

image

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite