Gaz Metan - FCSB: Pintilii, interviu înfiorător! „Vom ajunge pe ultimul loc! Ne va bate orice echipă“. Verdict teribil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai experiment jucător din lotul roş-albaştrilor, singurul capabil să mai zică lucrurilor pe nume, a apărut în faţa jurnaliştilor şi a avut un discurs dureros.

Mihai Pintilii a jucat o repriză la Mediaş, după care, schimbat la pauză pentru a fi odihnit pentru returul cu Guimaraes (joi, ora 22.00, Pro TV), a asistat de pe bancă la „măcelul“ din partea secundă.

La finalul întâlnirii, mijlocaşul de 34 de ani a avut curajul de a veni primul la interviuri, explicând, fără menajamente, dezastrul de la FCSB la microfonul Digi Sport.

Ce a spus Mihai Pintilii?

*Vor mai fi meciuri aşa slabe, dacă vom continua pe stilul ăsta. Noi avem o şansă în Europa. Sperăm să ne calificăm, să ne aducă o bucurie. În campionat, mi-e ruşine. Vom ajunge pe ultimul loc 100%. 

*Sunt resemnat, nici nu mai am putere să mai zic ceva. Trag că vreau să joc şi am plăcere să joc. Când voi vedea că nu mai pot, voi ridica mâna, dar mi-e ruşine de ceea ce se întâmplă, mi-e ruşine de suporteri. 

*Vom intra în istorie că ne va bate orice echipă, adică vor face istorie echipele cu noi. Noi ne mobilizăm, încercăm să facem, dar dacă joacă fiecare pentru el... parcă se joacă în curtea şcolii. De frica patronului, de frica antrenorului, de frica suporterilor. 

*Orice se spune despre noi merităm. Nu avem decât să lăsăm capul în pământ. Mai avem o şansă joi, trebuie să mergem să jucăm, că dacă nu, va fi coadă la reziliere de contracte!

*Şi azi puteam să joc mai mult, dar aşa s-a decis de la Bucureşti, să joc doar o repriză. Voi trage să joc tot meciul în Portugalia. Nu ştiu ce se va întâmpla, probabil vom juca în play-out.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite