Gaz Metan – ASA Tg. Mureş 2-0: fosta vicecampioană, alt pas spre retrogradare. În ce situaţie au ajuns mureşenii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ultimul meci din runda inaugurală a play-out-ului a confirmat, încă o dată, că trupa pregătită de Ilie Stan e una fără perspective.

Gaz Metan Mediaş a ratat accederea în play-off în chiar ultima rundă din sezonul regulat, iar de acum pentru elevii lui Cristi Pustai urmează o serie de meciuri fără mare miză.

Asta deoarece, având în vedere punctajul strâns, e clar că Eric şi compania nu o să aibă probleme cu retrogradarea, ei fiind pe primul loc în play-out. De aceea, oarecum firesc, medieşenii nici nu s-au omorât cu firea luni seara.

Primul gol al meciului a fost înscris de Alex Munteanu (63), după o lovitură liberă în care balonul a fost deviat cu noroc spre mijlocaşul celor de la Gaz Metan. Conturile au fost încheiate de Sikorski (90+1), după o gafă uriaşă a portarului Pap.

Trupa pregătită de Pustai are 23 de puncte fiind lider. ASA Târgu-Mureş e pe ultimul loc în play-out cu 6 puncte. Pentru a evita retrogradarea directă, ASA ar trebui să prindă poziţia a 6-a, ocupată acum de Pandurii cu 11 puncte. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite