Gaţu: Cazul Voina este închis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Voina va rămâne selecţioner la naţionala feminină
Radu Voina va rămâne selecţioner la naţionala feminină

Cristian Gaţu, preşedintele Federaţiei Române de Handbal consideră că subiectul Radu Voina este închis şi că acesta va continua să antreneze naţionala feminină până în 2012, cu condiţia de a îndeplini obiectivele stabilite.

„Conform statutului, numai Comisia Tehnică poate face propuneri privind menţinerea sau schimbarea selecţionerului, iar Consiliul de administraţie le validează. Nu a venit nicio propunere şi nu cred că se va mai discuta subiectul Radu Voina. Are contract până în 2012, este prins în campania de calificare la CE 2010 şi nu se mai pune în discuţie schimbarea lui, decât dacă nu va îndeplini obiectivele de performanţă impuse. Asta-i părerea mea, dar eu am doar un vot în Consiliul de administraţie", a declarat preşedintele FRH pentru Agerpres.

Consiliul de administraţie a FR de Handbal se reuneşte marţi 2 februarie cu o agendă care nu cuprinde subiectul despre continuitatea selecţionerului Radu Voina în fruntea naţionalei feminine.

Pe 11 ianuarie, Comisia Tehnică a FR de Handbal a analizat activitatea naţionalei feminine la CM 2009 din China, care s-a clasat pe locul 8. Comisia tehnică trebuia să înainteze Consiliului de administraţie de a doua zi o propunere privind menţinerea sau înlocuirea lui Radu Voina ca selecţioner. S-au avansat în schimb 2 propuneri, dar niciuna supusă votului, una de menţinere a lui Radu Voina şi o alta privind înlocuirea lui cu Gheorghe Tadici.

Consiliul de administraţie a solicitat o nouă întrunire a Comisiei Tehnice, care să voteze una dintre propuneri. Comisia Tehnică, al cărei preşedinte Bogdan Macovei a fost ales prin vot, nu s-a mai întrunit şi aşteaptă marţi validarea componenţei sale de către Consiliul de administraţie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite