Gata cu jaful legalizat: s-a decis ce vor păţi echipele care vor intra de acum încolo în insolvenţă în prima ligă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Moda a fost lansată de George Copos şi preluată, ulterior, de foarte mulţi conducători din România. Prin insolvenţă, patronii au învăţat cum să-şi „ţepuiască“ fotbaliştii şi angajaţii.

Prima ligă a ajuns în situaţia jenantă de a avea echipe în play-off care sunt în insolvenţă şi, drept urmare, nu pot participa în cupele europene. 

Astfel, competiţia e devalorizată, deoarece o grupare aflată în insolvenţă e lipsită de motivaţie şi o „pradă“ uşoară pentru alte echipe în play-off. În plus, prin acest tertip, foarte mulţi jucători şi antrenori au ajuns în situaţia de a nu-şi mai încasa banii munciţi.

În acest moment, în primul eşalon avem patru echipe aflate în insolvenţă: Gaz Metan, CFR Cluj, Pandurii şi Târgu-Mureş. Începând cu peste două sezoane însă, orice echipă care intră în insolvenţă în Liga I va fi retrogradată în eşalonul secund. 

Informaţia a fost confirmată pentru Digi Sport de preşedintele CS U Craiova, Marcel Popescu: „În sezonul 2018-2019 nu se mai acceptă preluarea datoriilor, iar insolvenţa te duce în ligile inferioare“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite