Gata! Guardiola şi-a găsit echipă! Vezi ce nume mare va antrena din vară!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul antrenor al Barcelonei, care şi-a luat un an de pauză, îşi va face o revenire de clasă în fotbalul mondial!

Pep Guardiola a renunţat la funcţia de antrenor al Barcelonei la finalul sezonului trecut, după ce catalanii au pierdut campionatul în faţa rivalilor de la Real Madrid. Guardiola a încheiat astfel un mandat de patru ani pe banca Barcei, în care a cucerit trei titluri în Spania şi două Ligi ale Campionilor.
A refuzat pe Chelsea şi s-a mutat la New York
Tehnicianul a refuzat apoi toate ofertele, venite de la multe nume mari, printre care Chelsea, pentru a-şi lua un an de pauză. În prezent, Pep şi-a închiriat un apartament la New York alături de familie, acolo unde plănuieşte să rămână până la finalul anului.
Marquez l-a dat de gol
Unul dintre foştii săi elevi de la Barcelona, mexicanul Rafa Marquez, acum la New York Red Bulls, s-a întâlnit cu Guardiola în SUA şi a dezvăluit apoi presei americane ce i-a spus tehnicianul catalan cu privire la viitoarea sa destinaţie. "Pep o va antrena pe Arsenal din vară, acum stă să se odihnească şi îşi îmbunătăţeşte nivelul de engleză", a spus Marquez, aruncând bomba în fotbalul mondial.
Lui Arsenal i se potriveşte tiki-taka

Arsenal Londra e antrenată de Arsene Wenger, dar managerul francez nu e în cele mai bune relaţii cu şefii clubului, după ce nu a mai reuşit să câştige niciun titlu din 2004! În comparaţie, Pep a câştigat cu Barca 14 trofee în doar patru ani! Şi stilul de joc al lui Arsenal se pliază pe filozofia lui Guardiola, "tunarii" fiind echipa cu cea mai bună posesie din Premier League.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite