Gata cu aşteptarea! Halep revine în circuitul WTA după accidentarea suferită la jumătatea lunii mai

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

După ce s-a retras pe rând de la marile turnee ale ultimelor două luni şi jumătate, French Open, Wimbledon, Jocurile Olimpice şi  Rogers Cup, a venit şi o veste excelentă din partea celei mai bună jucătoare de tenis a României.

Simona Halep va reveni aproape sigur în circuitul WTA luna viitoare, românca fiind înscrisă pe lista participanţilor turneului de la Cincinnati, care se va disputa în perioada 14 - 22 august. 

La competiţia de categorie 1000, Simona Halep va fi abia a zecea favorită a competiţiei, după ce, din cauza inactivităţi din ultimele săptămâni, românca a pierdut poziţii importante în clasamentul mondial. 

În prezent, „Simo“ se află pe ultima poziţie în TOP 10 WTA, unde se află de şapte ani şi jumătate, fără întrerupere, la doar la două puncte de locul 11. 

Sportiva din Constanţa a lovit ultima oară mingea într-un meci oficial pe12 mai, la Italian Open, când a suferit o ruptură musculară la gamba stângă, accidentarea care a scos-o din activitate mai mult decât se estimase iniţial. 

Dacă accidentarea nu va recidiva, următorul turneu la care va participa Simona va fi ultimul Gtand Slam al anului, cel de la US Open (30 august - 11 septembrie).

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite