Gata cu arbitrajele pro-Steaua? Burleanu a schimbat şeful Comisiei Centrale a Arbitrilor: un grec va face curăţenie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kiros Vasaras
Kiros Vasaras

Sub comanda lui Alexandru Deaconu, zis şi „Brichetă“, roş-albaştrii au primit o mână serioasă de ajutor din partea „cavalerilor fluierului“. De aceea, preşedintele FRF a bătut palma cu Kiros Vasaras.

După un sezon în care arbitrajele pro-Steaua au adus aminte de vremea comunismului, Răzvan Burleanu s-a mişcat şi a făcut o mutare importantă cu puţin timp înainte de începerea campionatului. 

Alexandru Deaconu, omul pus de Mircea Sandu la CCA; a fost înlăturat din funcţie şi înlocuit cu Kiros Vasaras, după cum a anunţat Digi Sport. Fost central internaţional, Vasaras colaborează de mai mult timp cu FRF din postura de consultant pe probleme de arbitraj. Tocmai de aceea, el are o antenă parabolică în Grecia, de unde vede toate partidele din Liga I.

Vasaras e arbitrul de numele căruia se leagă o mare victorie a României. În preliminariile pentru Euro 2008, cu Vasaras la centru, tricolorii au învins Olanda, scor 1-0, la Constanţa. Atunci, a înscris Goian dintr-un ofsaid nesemnalizat de asistent, iar rezultatul a calificat România la turneul final.

Odată cu venirea noului şef CCA, Deaconu va rămâne la dispoziţia FRF, urmând a fi director de dezvoltare la Comisia Centrală a Arbitrilor. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite