Găman, la Vitesse Arnhem! Țicleanu: ”Nu știu nimic!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa olandeză Vitesse Arnhem a anunțat pe site-ul oficial transferul lui Valerică Găman. Președintele Univeristății Craiova, Aurel Țicleanu, spune că nu știe nimic despre acest transfer.

Olandezii au anunţat pe site-ul oficial al clubului că  Găman urmează, foarte probabil chiar astăzi, să efecteze vizita medicală, după care va semna contractul cu noul său club.

Mai citește și:
Ștefan Nanu confirmă: ”Găman face vizita medicală la Arnhem”
Victor Becali: ”Dacă era străin, Găman era liber de imediat

"Este un jucător cu un control al mingii excelent, care încă de la o vârstă fragedă este căpitanul Universităţii Craiova. Se comportă deja ca un veteran. Întreg staff-ul tehnic este entuziasmat de acest jucător", a declarat directorul tehnic Ted van Leeuwen.

”Eu credeam că îmi spuneți și mie cine îl vinde. Eu m-am rupt puțin de fenomen câteva zile, am avut niște probleme familiale. Acum plec în Antalya la echipă. Din ce știu eu este un litigiu la Ligă, sunt oameni mult mai pricepuți decât mine. Găman este jucătorul nostru”, a declarat Aurel Țicleanu, președintele Universității Craiova, la sport.ro. 

”Eu nu știu să fi semnat vreun acord cu vreun impresar. Bănuiesc că olandezii sunt interesați de jucător, cred că îi interesează mai puțin unde dau banii. Ce știu eu, este că jucătorul vrea să plece”, a mai adăugat oficialul oltenilor.

”Cred că lucrurile între Adrian Mititelu și Victor Pițurcă se vor rezolva”, a mai spus Țicleanu.

Vitesse este locul 14 în campionatul Olandei, având 21 de puncte după 21 de etape. La echipa olandeză a mai evoluat un alt român, Ştefan Nanu între 1999 și 2003.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite