Găman, omul meciului cu Minerul Lupeni: „Vrem Cupa!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul Ştiinţei, Valerică Găman, a fost desemnat cel mai bun jucător al întâlnirii de aseară, de pe „Ion Oblemenco“, câştigate de olteni cu scorul de 5-0 în faţa divizionarei secunde Minerul Lupeni, în şaisprezecimile Cupei României.

Jucătorul de 21 de ani a marcat primul gol al meciului cu hunedorenii, deschizând drumul echipei sale spre optimile competiţiei.

Mă bucur pentru acest trofeu, însă este meritul echipei. Nu vreau să mă gândesc dacă aş fi eu căpitanul echipei în finala Cupei României, mergem prea departe. Vorbim prea mult! Vrem trofeul, dar mai sunt cinci meciuri până acolo, s-o luăm uşor!“, a spus Găman.

La rândul său, Gângioveanu, autor al unei „duble“, aşteaptă evoluţii bune şi în campionat: „A fost o perioadă grea pentru mine. A fost primul meci al meu de la accidentarea la gleznă. Eram siguri că o să câştigăm, sper să începem să urcăm şi în clasament“.

Şi dacă băteam cu 1-0, tot calificare era. Ne bucură jocul şi rezultatul, dar să nu uităm că am întâlnit o echipă modestă. Nu e uşor de atins Cupa României. Noi avem încredere că vom ajunge cât mai sus, vom face tot posibilul. Abia din faza următoare vom juca împotriva echipelor puternice“, a conchis preşedintele Silvian Cristescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite