Gâlcă, prezentat, oficial, la noua sa echipă: Primele declaraţii şi motivul pentru care danezii l-au angajat

Gâlcă, prezentat, oficial, la noua sa echipă: Primele declaraţii şi motivul pentru care danezii l-au angajat

Costel Gâlcă (46 de ani) a ajuns într-un campionat în care românii nu prea au avut acces până acum, iar misiunea sa va fi infernală.

Costel Gâlcă a fost prezentat, astăzi, în mod oficial, la Vejle Boldklub, grupare care ocupă locul 14 din 14 în prima ligă din Danemarca. 

La prezentarea tehnicianului român a vorbit şi Andrew Zolotko, directorul executiv al danezilor, şi, potrivit prosport.ro, acesta a explicat de ce a fost adus Costel Gâlcă.

Ce a spus Andrew Zolotko?

*Ne-am adus un antrenor care e cunoscut ca un bun motivator, care ştie să gestioneze presiunea şi cunoaşte nevoia de a avea performanţă. Un plus pentru Constantin Gâlcă e că a mai lucrat şi cu alte echipe din străinătate. E cea mai bună opţiune pentru Vejle, în situaţia actuală. Constantin Gâlcă are un singur obiectiv important acum. Vejle Boldklub trebuie să rămână în prima ligă.

Ce a spus Costel Gâlcă?

*Când eram mai mic, în 1985, am văzut-o pe Vejle Boldklub jucând împotriva echipei Steaua. Atunci, Allan Simonsen a marcat la Bucureşti, jucător care m-a impresionat. Cunoştinţele mele despre campionatul din Danemarca au avut un cuvânt de spus în momentul în care am ales să vin aici. E un campionat bun în care echipele sunt apropiate ca nivel, iar stilul de joc al formaţiilor e dat de calităţile tehnice bune ale jucătorilor. 

*În acelaşi timp, Vejle Boldklub are un departament cu fotbalişti talentaţi, care reprezintă o parte importantă din ADN-ul clubului. Consider că, dacă un jucător e suficient de bun, el trebuie să joace, iar lucrul acesta l-am demonstrat prin fapte la fostele echipe pe care le-am antrenat. Sper ca suporterii să ne susţină şi să ne ajute să înregistrăm rezultate diferite de cele obţinute în ultimele trei meciuri (n.r. - toate pierdute în campionat). 

*Acum vom începe sezonul al doilea, iar munca va începe chiar de astăzi, la antrenamente.  Eu pot fi analizat în funcţie de un singur lucru, dacă voi reuşi să o menţin încă un sezon pe Vejle Boldklub în prima ligă. Şi cred cu toată puterea în acest lucru. Trebuie să câştigăm în fiecare zi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările