Gâlcă, inimă de leu: ce spune despre „dubla“ cu Ludogoreţ şi de ce se bucură pentru un meci pierdut în vară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costel Gâlcă
Costel Gâlcă

Tehnicianul roş-albaştrilor a vorbit pentru site-ul oficial al clubului despre confruntarea cu campioana Bulgariei în play-off.

Steaua – Ludogoreţ e duelul care va trimite o echipă în grupele Ligii Campionilor şi va aduce peste 20 de milioane de euro în conturile învingătoarei.

Dacă fundaşul campioanei Bulgariei, Cosmin Moţi, a spus că presiunea e la Steaua, în schimb, antrenorul formaţiei din Ghencea a vorbit cu mult calm despre „dubla“ din play-off.

Ce a spus?

„Ludogoreţ este o echipă foarte bună, cu mulţi jucători internaţionali şi care în ultimii ani a investit foarte mult în străini şi, în special, în sud-americani. Cu siguranţă că va fi o dublă grea, dar sunt încrezator în echipa mea şi sper să trecem şi peste această echipă, care numai bulgară nu este! Cred că soarta calificării nu se va juca încă din tur, fiindcă vor fi două meciuri foarte echilibrate. 

Nu contează rezultatul din pregătire, când am pierdut cu 4-2 în faţa lor, fiindcă noi eram la început de drum şi perioada de pregătire este făcuta pentru a omogeniza echipa şi pentru a face reglaje la nivel de pregătire fizică şi tehnico-tactică.  A fost bine că i-am întâlnit atunci, fiindcă le ştim potenţialul şi, cu siguranţă, aceste două meciuri vor fi diferite faţă de cel din Anglia. Sunt foarte încrezător în echipa mea şi vom da totul pentru a ne califica şi pentru a intra în grupe“, a declarat Gâlcă pentru site-ul Stelei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite