Gâlcă e iarăşi sub val: rezultat catastrofal pentru Espanyol pe teren propriu şi o situaţie dramatică în clasament

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costel Gâlcă
Costel Gâlcă

Formaţia din Barcelona părea că e pe drumul cel bun, după ce a învins Deportivo La Coruna (1-0) şi Sporting Gijon (4-2), în ultimele două runde. Din păcate, seria s-a întrerupt joi seara.

Iar Espanyol a cedat, acasă, în faţa celor de la Real Betis, ocupanta locului 13 în Primera Division.

Oaspeţii au punctat prin Ruben Castro (10), Pezzella (20) şi Vargas (71), impunându-se la scor de neprezentare în faţa elevilor lui Gâlcă. După acest 0-3, Espanyol a ajuns pe locul 14 din 20, în ierarhia primei ligi, la doar două puncte de poziţia a 18-a, prima care duce în eşalonul secund.

Ce a spus Gâlcă?

După partidă, tehnicianul catalanilor a dat vina pe un virus care a făcut ravagii în cadrul lotului în zilele dinaintea partidei: opt dintre fotbalişti nu s-au putut pregăti din cauza unei gastroenterite.

„Jucătorii au făcut destule, e dificil să fii competitiv într-o aşa situaţie. Apreciez efortul jucătorilor, dar nu s-a putut, din cauza a ceea e s-a întâmplat în timpul săptămânii. Victor Sanchez e exponentul echipei, numărul unu, dar n-a putut face nici el nimic. E greu să pierzi, dar trebuie să ne uităm şi la circumstanţe. În ciuda efortului imens, n-au fost destul de buni în faţa porţii. Am văzut un Espanyol fără forţă. Cele două victorii consecutive le-am obţinut cu un efort foarte mare, acum n-a putut fi la fel. Sper ca echipa să se recupereze în aceste zile. Până acum, ne-am antrenat o singură zi cu toată echipa“, a declarat Gâlcă, potrivit Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite