Gâlcă, arătat cu degetul pentru declinul Stelei în campionat: antrenorul e pus la zid pentru felul în care îşi face meseria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costel Gâlcă
Costel Gâlcă

Tehnicianul roş-albaştrilor e un monument de bun simţ, însă în această meserie e nevoie şi de răutate, ceea ce îi lipseşte fostului internaţional.

Steaua „tremură“ pentru titlu şi „urlă“ la televizor, însă Costel Gâlcă a fost la fel de timid şi moale şi după înfrângerea cu Oţelul, ultima clasată în Liga I.

Iulian Miu, fundaşul care a evoluat în Ghencea, între 1996 şi 2002, a făcut o analiză a situaţiei Stelei pentru Dolce Sport şi a remarcat că felul lui Gâlcă de a fi e incompatibil cu meseria de antrenor.

Ce a spus?

„La Steaua e debandadă mare. Până nu vine cineva acolo în vestiar să spună că lucrurile ar trebui puse la punct, să le dea nişte indicaţii precise fotbaliştilor, nu se vor îndrepta aceste lucruri. Steaua e pe tobogan, Târgu-Mureş se menţine. Să nu aibă parte de o surpriză! Gâlcă să nu fie prea liniştit. Nu e bine să fii aşa, trebuie să te duci în vestiar, să dai nişte indicaţii. În timpul jocurilor, la antrenamente, trebuie să-i cerţi. E prea multă linişte la Steaua. Trebuie să se întâmple ceva“, a declarat Miu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite