Gâlcă: În cele două meciuri cu Stromsgodset am pierdut câte o repriză şi îmi asum asta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Gâlcă FOTO Mediafax
Constantin Gâlcă FOTO Mediafax

Antrenorul echipei Steaua, Constantin Gâlcă, a declarat miercuri, după calificarea echipei sale în turul trei preliminal al Ligii Campionilor, că îşi doreşte ca jucătorii Stelei să domine adversarii în viitoarele meciuri. De asemenea, tehnicianul a precizat că în cele două întâlniri cu Stromsgodset, campioana României a pierdut câte o repriză.

„A fost un meci foarte greu, mai greu decât mă aşteptam. În cele două meciuri am pierdut câte o repriză şi îmi asum asta. Poate că nu transmit eu mesajul cum trebuie. Vreau ca jucătorii Stelei să domine adversarul şi să-l ţină în spate. Nu s-a întâmplat azi, dar maniera trebuie să fie alta, pentru că noi suntem Steaua. Am vrut să avem viteză în faţă, să facem presing, să recuperăm cât mai sus şi să ducem mingea repede în faţă. Ocaziile cele mai clare le-am avut noi”, a declarat Constantin Gâlcă, potrivit Mediafax.

Tehnicianul Stelei a mai precizat că echipa sa are nevoie de mulţi jucători, însă o decizie asupra acestui aspect va fi luată de către patronul Stelei, George Becali.

„Steaua are nevoie de mulţi jucători, în fiecare linie are nevoie de câte unul şi sper să vină pentru că suntem angrenaţi în multe competiţii. Credeam că vor veni mult mai repede jucătorii. Nu vreau să-l impresionez pe domnul Becali, este o situaţia dificilă pentru el şi cred că, cu ajutorul lui Dumnezeu, să-i lumineze mintea şi cu siguranţă va lua jucători. Sunt sigur de acest lucru. Când va simţi el, va aduce jucător”, a mai spus Galca.

O altă reacţie după meciul Stelei a venit şi din partea lui Cristian Tănase, care a precizat că echipa sa putea să mai marcheze în partida cu Stromsgodset.

„Am câştigat cu 2-0 cu Stromsgodset, puteam să mai înscriem, am mai avut ocazii, putem să ajungem în grupe. Mergem încrezători în Kazahstan, cu gândul la victorie. Nu ştim nimic deocamdată de Aktobe, mergem la hotel şi de mâine vedem. Mai avem câteva meciuri să ajungem în grupe şi trebuie să câştigăm. Când joci în grupele Ligii Campionilor, te simţi fotbalist”, a declarat Cristian Tănase.

De cealaltă parte, antrenorul echipei Stromsgodset, David Nielsen, a spus la finalul meciului că valoarea şi calitatea Stelei au făcut diferenţa.

„La acest nivel trebuie să înscrii când ai ocazia. E adevărat că am dorminat jocul şi am avut mai multe ocazii, dar trebuie să ai şi calitate. Asta este diferenţa la nivelul ăsta. Dacă mi-aţi fi spus înaintea meciurilor că vom domina jocul cu Steaua, nu aş fi crezut, pentru că aşa ceva nu este normal în partea noastră de lume. Noi am făcut o mică greşeală, când am obosit, am primit gol. Cred că noi eram o echipă mai bună decât Aktobe, iar Steaua se va califica uşor. Acum suntem mai ambiţioşi să revenim în Liga Campionilor şi la anul, pentru că aici ne este locul. Dacă păstrăm nivelul din aceste două jocuri, vom putea reveni. Este un punct de plecare bun. Cred că am fost foarte aproape să ne calificăm, dar calitatea Stelei şi puţin ghinion au făcut să nu mergem mai departe. Când cel mai bun jucător al Stelei este portarul, ar trebui să fim mândri”, a declarat David Nielsen.

Steaua Bucureşti a învins miercuri seara, cu scorul de 2-0, echipa norvegiană Strømsgodset IF şi s-a calificat astfel în turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite