Gălăţenii au luat foc după înfrângerea cu Dinamo: „A fost clar viciere de rezultat!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Badea acuză că arbitrajul lui Teo Crăciunescu a fost părtinitor
Ionuţ Badea acuză că arbitrajul lui Teo Crăciunescu a fost părtinitor

După victoria pe care Dinamo a obţinut-o la Galaţi, scor 2-1, oficialii Oţelului acuză vehement arbitrajul, susţinând că echipa lui Stoican a fost ajutată să câştige toate punctele la malul Dunării.

Cea mai controversată fază a meciului dintre Oţelul şi Dinamo s-a petrecut în a doua repriză, atunci când portarul Brăneţ l-a faultat la marginea careului pe Lazăr, iar arbitrul Crăciunescu l-a eliminat pe goalkeeperul Galaţiului, dictând şi lovitură de pedeapsă.

Gazdele au acuzat că penalty-ul n-ar fi trebuit acordat pe motiv că faultatul s-a petrecut în afara suprafeţei de pedeapsă. "Sunt dezamăgit. Sunt două situaţii distincte, prima e ceea ce arătăm în teren şi autocontrolul nostru. O alta e legată de faza penalty-ului. E un moment important al jocului. Adversarii n-au reuşit prea multe în prima repriză. Din păcate a venit acel moment, eu consider că e viciere de rezultat, faultul a fost în afara careului. Apoi situaţia confuză, cu eliminarea. Se întâmplă astfel de momente între bărbaţii din teren", a spus antrenorul Oţelului, Ionuţ Badea la Digi Sport.

La fel de tranşant a fost şi preşedintele Oţelului, Narcis Răducan, care i-a transmis lui Ion Crăciunescu să recunoască greşelile fiului său. "Mi s-a părut foarte educativ cum domnul Crăciunescu l-a apărat pe Teo. Nici nu a fost în careu. E ca şi cum mă duc eu la şcoală să-mi apăr fiul după ce a bătut pe cineva", a spus intrigat Răducan.

Dinamo învinge Oţelul, în deplasare, şi urcă pe locul şapte în clasamentul Ligii I

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite