Galamaz s-a răzgândit: nu mai vrea cei 50.000 de lei de la suporterul care l-a agresat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce instanţa de judecată a decis că suporterul Petrolului Ploieşti, care l-a agresat în urmă cu un an pe George Galamaz, pe atunci jucător al Stelei, să plătească o depăgubire de 50.000 de lei, fotbalistul a renunţat la aceşti bani, astfel încât acuzatul nu mai este obligat să achite aceată sumă.

Galamaz a renunţat la despăgubirea de 50.000 de lei pe care instanţa a dictat-o la începutul acestui an. În acest caz, Dragoş Enache, cel care l-a agresat pe fotbalist în urmă cu un an, în timpul unei partide dintre Petrolul şi Steaua, va fi exonerat de plata acestei sume.

„Curtea de Apel Ploieşti ia act de renunţarea apelantului-parte vătămată Galamaz George Daniel la plata despăgubirilor civile în sumă de 50.000 lei stabilite prin sentinţă şi înlătură obligaţia inculpatului de la plata acesteia", a fost noua sentinţă pronunţată de Curtea de Apel Ploieşti.

Cu toate că nu va mai fi obligat să plătească vreun ban, instanţa nu a schimbat pedeapsa cu închisoarea dictată iniţial pe numele lui Dragoş Enache, trei ani cu suspendare, în ciuda fapului că George Galamaz şi-a retras plângerea penală.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite