Gafa serii în Europa: legendarul Buffon a luat un gol de cascadorii râsului. Toate rezultatele din preliminarii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Etapa a doua a meciurilor de calificare pentru Mondialul din 2018, zona europeană, a început joi seara, cea mai aşteptată confruntare fiind cea de la Torino în care Italia şi Spania au oferit o partidă jucată într-un ritm alert.

La 27 iunie, Italia a trecut de Spania, scor 2-0, în optimile Euro 2016. Atunci, Buffon şi compania au jucat inteligent şi s-au impus meritat. Joi seara, la Torino, a fost o cu totul altă poveste.

Prima repriză a fost dominată categoric de oaspeţi şi, chiar dacă tabela a arătat 0-0 la pauză, Spania a fost echipa mai bună. Iniesta şi colegii săi au fost răsplătiţi pentru jocul lor, însă golul n-a venit după vreo fază lucrată, ci din cauza unei gafe pe care a comis-o Gianluigi Buffon. Goalkeeper-ul de 38 de ani a ieşit dintre buturi şi a luftat, uşurând misiunea lui Vitolo de a puncta pentru 1-0 (55).

Uşor uşor, Italia a mai echilibrat jocul şi, chiar dacă în minutul 77 raportul cornerelor era de 15-1 în favoarea Spaniei, golul a picat în poarta apărată de De Gea. După Buffon, i-a venit rândul celuilalt căpitan, Sergio Ramos, să gafeze. Fundaşul spaniol a faultat în careul propriu, iar penalty-ul dictat de Felix Brich a fost transformat de De Rossi (82).

Pe final, Italia a avut cele mai mari ocazii, dar şi un gol anulat, corect, pe motiv de ofsaid, iar meciul s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

VEZI GOLURILE MECIULUI


Preliminarii CM 2018, joi

Austria - Ţara Galilor 2-2

Moldova - Serbia 0-3

Irlanda - Georgia 1-0

Macedonia - Israel 1-2

Italia - Spania 1-1

Liechtenstein - Albania 0-2

Islanda - Finlanda 3-2

Turcia - Ucraina 2-2

Kosovo - Croaţia 0-6
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite