Gafă de proporţii pe „Arena Naţională”: estonilor le-am pus imnul Finlandei

Gafă de proporţii pe „Arena Naţională”: estonilor le-am pus imnul Finlandei

Ciprian Marica a răsucit cuţitul în rana balticilor FOTO Repressport.ro

Organizatorii au încurcat imnul de stat al Estoniei cu cel al Finlandei, motivaţia fiind aceea că cele două cântece se aseamănă foarte mult.

Ştiri pe aceeaşi temă

Organizatorii partidei România - Estonia, adică oficialii FRF le-au dat oaspeţilor noştri să asculte imnul de stat al Finlandei. "Gafă de nepermis a românilor, e o ruşine ce s-a întâmplat", au titrat jurnaliştii estoni.

Ofiţerul de presă al FRF, Paul Zaharia, a negat încurcătura: "Noi nu am primit nici o reclamaţie, nici scrisă, nici de altă natură din partea delegaţiei Estoniei. De altfel, după cum s-a putut vedea, nici jucătorii nu au avut vreo reacţie în timpul intonării imnului. Din ce am înţeles, imnurile Estoniei şi Finlandei se aseamănă. Oricum, noi verificăm imnurile înainte de meciuri cu un reprezentant al oaspeţilor. Aşa s-a întîmplat şi de data aceasta, înainte cu o zi, iar reprezentantul eston nu a avut de făcut nici o remarcă", a spus Zaharia pentru Mediafax.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: